Man kan tydligen ha patent på frillor

Jag visste inte att man kunde ha ensamrätt på flätor... Jag är chockad.. Jag har nog gjort flätor i hela mitt liv på alla möjliga sätt.. Förlåt som fan att jag inte visste att man kunde ha patent på flätor.

Bäst att jag ser till att fixa ensamrätt på att ha utsläppt. När jag ändå är i farten kanske jag borde fixa ensamrätt på klädstilen jag har också. Annars härmar väl alla mej. Alla som handlar på Gina härmar mej..

Det här var fan det sjukaste jag har varit med om på riktigt jävla länge. Hur tänker ni människor?
Förklara gärna det för jag fattar inte. Jag brukar vara dutig på att läsa av människor men nu vette fan längre.

I och för sej har jag vuxit upp orentligt på sista tiden. Jag har utvecklat varenda sinne och börjar känna mej smartare. Kanske är jag för smart för att förstå mej på fullständigt iq-befriade människor... who knows.



Guess what! Man kan kirra patent på frillor. I sånn fall vill jag aldrig mer se någon som har den här "frillan" . Den är min. Om det är lugnt för er tänkte jag kirra patent på gröna ögon och tungpiercing också, så det är bara för er att skaffa färgadelinser och för er som har tungpiercing är det bara ta ut den.

Alltså på rikigt, måste folk alltid göra värsta debatten om allt jag gör och skriver? Fattar ni inte jag först irriterar mej som fan på er och tycker att ni är asjobbiga som ens orkar hålla på och sen garvar jag bara åt er.
Det va ett tag sen jag skrev ett inlägg om idiotiska kommentarer, för jag pallar helt enkelt inte längre. Men det här tar fan ett och annat rekord... Härma någons frilla! Alltså... hör ni hur det låter. Nu har jag irriterat mej färdigt, nu garvar jag.


Sen tänkte jag berätta något för er så ni kan kliva ett litet steg från att vara totalt iq-befriade till att bli nästan totalt iq-befriade  Såhär ligger det till.
Linda är en av mina inspirationskällor, precis som Kenza inspirerar många. Linda har också sina inspirationskällor så även hon tar alla sina "idéer" från någon. Denna någon har i sin tur tagit sina "idéer" från någon annan. Sen går det ytterligare några steg och tillslut kommer man fram till för flera 100 jävla år sen när man uppfann saker, tex. flätor, vilket min farmors mamma med all säkerhet hade i tid och itid. Did you get it? Eller ska jag ta det en gång till?
Man kan inte säga att någon härmar någon på sånna här saker, det låter ju bara patetiskt.

Men när ni nu ändå är igång kanske ni har observerat att jag började med bruna linser före henne... härmar hon mej då eller? Kan man få ett svar på det?

Eller guess what, jag kan svara själv. Ni är x år gamla, sitter hemma en lördagkväll och sörjer era hemskt tråkiga liv. Ni läser min blogg för att den är stötande och det intresserar. Plötsligt stöter ni på det där och eftersom ni sörjer era tråkiga liv och av någon anledning har något emot mej, blev det genast lättare att kläcka ur sej något dumt. Och vad gäller dom bruna linserna har ni sett det, men trycker bort det för att slippa skämma ut mer mer än vad ni redan har gjort..

Det här, mina vänner, är vad jag kallar för pateism.. Patetiska människor som patetiskt nog gör sina liv ännu mer patetiska genom att skriva patetiska kommentarer på en blogg ... hur patetiskt är inte det? Svara inte ens för då blir ni bara ännu mer patetiska än vad ni redan är... och det vill vi ju inte gärna.

Tack för mej

p.s. bäst jag kirrar patent på "pateism", innan någon annan gör det . Haha bästa, det här kommer bli ett internskämt lång tid framöver 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Anonym

allt är så jävla ironiskt,eller hur?..

2010-10-24 @ 01:50:21

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0