Stuumpans bakissöndag

I morse vaknade jag upp i ett varmt rum, i en varm säng hemma hos F. Det är andra gången han räddar mitt lilla liv nu. Riktigt klippa den där F.

När jag vaknade gick jag och tvättade bort mitt smink. På toaletten märkte jag till min fasa att jag hade en stor svart fläck på hakan. Först trodde jag att det var smink men när det inte gick bort och när det dessutom gjorde förjävla ont började jag fatta att det var ett blåmärke.
Så numera går jag runt med en svart fläck på hakan. Riktigt snyggt.

Jag gick tillbaka till sängen och sov ett tag till. Nästa gång jag vaknade började jag hoppa på F för att han skulle gå upp och göra mat åt mej. Vi båda var rätt bakis, men jag kände mej ändå rätt skonad med tanke på hur mycket jag drack kvällen innan. F, däremot, verkade nykter när vi träffades på Donken, men han blev belönad med en ordentlig huvudvärk.

Efter ett tag tog han sej upp och lagade mat åt mej, sen kollade vi på film och efter det mötte jag Marre i Vällingby. Vi gick hem till mej och hon packade ihop sina saker och sen åkte hon hem. Jag var rätt duktig och satte igång med det sista på hemtentan. Jag fixade lite, käkade mat och sen har jag glott på Hem till midgård resten av kvällen.

Det är precis så en söndag ska se ut. Fucking awesome.
Jag har sovit och kollat på film hela dagen. Det kunde ine bli bättre.








Checka blåmärket... sexigare är svårt att hitta

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0