Orkar inte

Hej
Nu när min dator är trasig kan jag tyvärr inte skriva några rolia inlägg. Jag lånar pappas dator och det blir endast snabba små uppdateringar utan bilder. Riktigt tråkiga inlägg med andra ord.

Och by the way- jag har aldrig påstått att ni har varit dumma, jag har kallat vissa av er för idioter ett antal gånger, och jag har sagt att vissa av era kommentarer är fullständigt korkade, men jag har aldrig försökt lura er och garvat åt att ni inte har fattat det.
yes det är den jävla peruken jag snackar om.
Som vanligt är jag fullkomligt ärlig.
Jag får väl har peruk om jag vill... eller?? Stör det er? Stör det er att jag byter hårfärg och ögonfärg lite när jag har lust med det?
Jag kanske inte VILL vara permanent brunett, men jag kanske känner att jag vill vara brunett vissa dagar. Vad är det som är så jävla fel med att jag gör det då?

På riktigt, skärp er... lite i alla fall.. snälla.
Jag tycker verkligen inte om när ni lägger er i mina val, oavsett vad det handlar om. Jag gör vad fan jag vill. Juridiskt sätt räknas jag som vuxen, så att ni sitter med onödiga kommentarer är bara jävligt onödigt. Vad vinner ni på det?
Jag är säker på att du som skrev kommentaren i fråga känner dej otorligt duktig just nu, du har varit riktigt smart och du fick ut otroligt mycket av att skriva den.
Grattis!

Ibland funderar jag på att lägga ner bloggen, för det verkar lite för ofta som att ingen fattar meningen med att den här bloggen finns.
Jag bloggar inte för att folk ska slänga ut patetiska meningar hur som helst, jag bloggar inte för att provocera och jag bloggar inte för att idioter ska missuppfatta exakt allt jag skriver.

Om ni nu inte är dumma, hur kommer det sej att ni fortfarande inte har fattat varför stuumpan finns då?



Yes, det är fejk. Precis som halva världen! Allt är fejk idag, vad ska ni göra åt saken?
Och by the way, jag är jävligt ledsen att jag kom på idén innan ni som stör er på det gjorde det. Förlåt som fan!

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: !

okej, du har rätt i att halva världen idag är fejk. så rätt så. men det är okej att vara fejk om det inte SYNS att det ÄR fake! vilket det då gör på dig när du går omrking med en peruk på skallen. vafan är det liksom :S

2010-11-16 @ 11:49:07

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0