Ett sexminne

Jag brukar ju inte riktigt gilla att vara subjektiv när det kommer till sexkategorin av flera anledningar men för en gång skull ska jag vara det nu

 

Jag tänkte försöka få till en bra story om mitt bästa sexminne.

..

Jag har ärligt talat inget bästa sexminne. Ingen av mina omgångar är den andra lik, om man säger så.

Men jag kan försöka ge er en berättelse om en av alla omgångar.

 

För inte alltför länge sen hade jag ett förhållande med en kille. Vi var riktiga kaniner båda två och med tanke på hur bra vårat sexliv var får man förklaringen på varför vi var det ganska snabbt. Grunden till ett bra sexliv är att våga testa nya saker, vilket vi ofta gjorde. Vi provade olika ställningar, gjorde våra egna, testade olika platser och många gånger kunde vi köra rollspel långt innan vi träffades, via sms och så.

Sen kom dagen som jag verkligen såg fram emot, dagen då vi hade varit tillsammans i ett år. Han brydde sej nog inte överdrivet, men för mej var det en stor grej.

Jag var hemma, gjorde mej i ordning. Med nyrakad len kropp, höga klackar och en kort klänning åkte jag hem till hans toma lägenhet.

 

Han hade på sej en fin skjorta och håret var rufsigt på ett sådär sexigt sätt. Vi stängde av mobilerna och njöt av att bara vara med varandra. Efter att vi hade ätit och bara umgåtts ett tag förflyttade vi oss till sängen. För första gången testade vi att äta jordgubbar i sängen. Vi matade varandra med stora riktigt goda jordgubbar och sen tog jag fram choklad pennorna och började måla med choklad över hans nakna kropp, efter det slickade jag långsamt upp allting. Hans kuk började resa sej.

Han tog den andra chokladpennan och målade med choklad från min mage och ner till fittan. Efter det slickade han upp allting och stannade kvar vid min fitta, som fortfarande var kladdig av choklad. Han slickade bort allting la mej på mage och fortsatte att slicka mej. Jag spände varenda muskel i kroppen och snart kunde jag känna hur han också spände sej. Ju blötare jag blev desto svårare fick han att ligga still. Han pullade mej, fortsatte slicka och hörde hur jag började stöna mer och mer.

Efter en stund vände han mej om på rygg igen, satte sej upp och kom närmare med en riktigt hård och otroligt stor kuk.



Han närmade sej långsamt och jag tittade på honom med lust i blicken. Han gjorde som han brukade och tryckte långsamt in sin kuk i mej för att jag skulle känna varje centimeter av den. Sen visste han exakt hur jag ville ha det. Det skulle vara hårt men inte för hårt, snabbt men inte för snabbt, länge men inte för länge och helst skulle det vara doggy. Han vände på mej igen , tryckte in sej hårt igen och fick mej att stöna högt...

 

Vad hände sen?


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0