Onsdag

Hej
Hoppas ni alla hade en trevlig kväll igår. Min var helt okej. Först satt jag och hade det bra, firade att det är några lediga dagar och kollade på film. Senare kom Bella och Isabelle hit. Dom kom runt 00.00 och jag var trött redan då.

Det här är jag 2 timmar senare:

 

Fullt acceptabelt i och för sej. Med tanke på hur många timmar .. eller snarare få timmar, jag har sovit den här veckan är det inte konstigt att jag deckade runt 02 - 02.30.

För en gång skull tog jag det lugnt med alkoholen också. Shit alltså, börjar issa ta lite anvsar eller vad? Plötsligt kan jag säga; "Nej jag måste ta det lugnt ikväll, jag ska upp och köra imorgon". Issa har väl aldrig tänkt på vad hon gör förut? Tänka det gör man ju efter att man har gjort något.
Har jag börjat ta ansvar för både mina tankar och handlingar? Inte nog med att hela kroppen blev ett år äldre när jag fylde 18 och plötsligt känner jag inte igen mej själv.. nu har jag börjat tänka också.
What's going on???

Men jag är ganska söt när jag sover right?  


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0