Min lördag

Lördagen var i alla fall bra. Först låg jag på altanen och solade ett tag. Runt 2 timmar typ. Jag pluggade faktiskt lite också, hör och häpna.
Sen fick jag plötsligt tag i Indi! Hör och häpna.

Ett tag senare åkte jag till Huddinge och mötte upp Indi och Jimmy, sen satt vi hemma hos Jimmy med två snubbar, drack några bärs och hade det jävligt bra i solen.





När jag hade varit där ett tag, typ 2 timmar, åkte jag mot Alvik för att träffa Mariam och Emilia. Vi skulle egentligen till Snaps men det blev inte riktigt så för det var sån jävla rusch på jobbet (Mariam jobbar också på Donken i Alvik) så Mariam kom inte därifrån. Vi satt där till 21.00 sen åkte vi i förväg till Medis. 19.30 skulle hon egentligen slutat men hon kom tydligen inte därifrån förrän 23.30. Själv fick jag jätteont i magen efter alla flarror under dagen så det slutade med att vi hamnade på Medis, träffade C och sen åkte vi hem. Jag landade hemma hos C hungrig som tusan så det blev favorätten mitt i natten



Sen kollade vi på Harry Potter och hemligheternas kammare, DUBBAD! Haha inte alls kul. Harry Potter duppat är så jävla gay. Men hur det är var lyckades vi genomlida dom dåliga rösterna som inte klarade av att leva sej in i filmen för 5 öre.
Jag somnade vid 3. En himla lyckad lördag  Bortsett från att jag sa i fredags att jag skulle plugga hela helgen och har knappt läst 2 sidor i en bok.. Ajja WAAAHEVAAH


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0