Kukstorlek

Som vanligt kollar jag min mail på kvällen. Jag brukar alltid skriva om lite läsarproblem på kvällarna numera. Nu hade det kommit ett mail från en kille som har ett problem som jag tror att välidigt många killar delar.

Jag tycker, till att börja med, att det är rent ut sagt coolt att ni killar vågar gå fram med era problem och saker ni tycker är jobbgt genom att skriva ett mail till mej. Det gör att jag känner att ni faktiskt litar på att jag tar tag i det och försöker hjälpa er. Till vissa av er skriver jag ett svar i form av mail, men andra av er får ert svar här och det beror på att jag vet att fler killar är intresserade av svaret.
Mailet jag läste nyss var från en kille som mår dåligt över sin kukstorlek. Han tycker att den är för liten, precis som många andra killar. Han vet säkert att många tjejer inte skulle hålla med. Men det är klart att det är en riskt han får ta när han träffar en tjej första gången. Är det ett one night stand är det 50% risk att han stöter på en tjej som skulle tycka att den är för liten.



Jag ska inte säga att jag vet hur det känns, jag är inte kille och har inte en jävla aning. Däremot är jag duktig på att tänka mej in i olika situationer och jag har träffat flera killar som upplever att dom har för små. Och jag tänker inte ens försöka säga att storleken inte spelar någon roll, för jag vet att det inte hjälper. Ni som tycker att ni har för små kommer ändå inte ta till er det, så det är ingen idé att säga det. En dag kommer ni fatta det själva.

Man skulle kunna jämföra det här problemet med en mängd problem tjejer har:
- Shit mina bröst är för små
- Helvete mina bröst är olika stor
- Fan mina bröst börjar bli hängiga
- Jag har gått upp i vikt
... .... ...

Det finns en mängd bekymmer vi har också, och många gånger får vi höra det från killar utan att det ens handlar om sex. Våra bröst syns och det gör våra magar också. Ni har lyckligtvis era grejer osynligt fram tills ni själva väljer att ta fram det.
Det är en sak jag tycker att alla människor borde ha i åtanke. Alla människor bekrymras över något men det blir inte bättre av att andra påpekar det.

För att återgå till kukstorleken. Kuken växer i sin takt, när den har slutat växa har den det. Det finns allt möjligt ingrepp man kan göra idag och jag ifrågasätter dom alla. Jag tror inte på tabletter, tyngder, sprutor och allt annat skit som folk uppfinner, jag tror att det framkallar impotens, på ett eller annat sätt. Vad jag däremot tror på är inre styrka. Det låter töntigt, men jag ska erkänna en sak för dej som skickade mailet. Jag hatar mina bröst otroligt mycket. Flera gånger i veckan får jag höra hur stora dom är och jag kan inte göra ett skit åt det. Ibland mår jag riktigt dåligt av det och jag hatar att se mej i själv i spegeln utan bh. Tjejer snackar hit och dit om att göra bröstförstoring, men dom fattar inte hur lyckligt lottade dom är som kan se sina fötter. Att ha för stora kan ofta skapa problem. Mina bröst har gjort att många inte tar mej seriöst. Folk ser min framtid på bigbrother eller så är dom helt säkra på att mitt ansikte kommer dyka upp på framsidan av en herrtidning en dag, är det vad jag vill? Är det så jag vill att folk ska se på mej? Ska jag behöva gå i stora tröjor för att slippa bli sedd som en tjej utan framtid?
Jag har hatat mina bröst i några år nu, men vet du, först nu har jag insett att dom sitter där dom sitter. Dom komemr alltid vara där. Dom är den storleken dom är. Utan ingrepp kommer dom bli hängiga, dom är lite olika stora för att det är så det är, men det är fortfarande en del av mej. Det är bara så det är , acceptera läget.

Inre styrka har hjälpt mej att acceptera att en kille som garvar åt dom eller kommenterar dom är en kille med sörre problem. I alla tider har man sagt att man trycker ner andra för att få upp sej själv, jag har aldrig trott på det fullt ut för jag vet ju att det också är så in i helvete roligt att såra andra och få andra att stirra ner i golvet. Men det har hjälpt mej att tänka så.

Mitt absolut bästa tips till dej, och till alla andra killar, är att jobba på att acceptera sej själv. Knulla inte vem som helst förrän du är helt säker på dej själv.
Tro mej jag vet vad jag snackar om.



Jag var med en kille för länge sen. Han hade inte speciellt stor. Jag sa inget om det, varför skulle jag göra det? Men han verkade tro att han hade jättestor. Hans inre styrka gjorde att han gärna visade upp sin kompis utan några problem. Om en kille är osäker kommer tjejen också bli det. En säker kille som kör sin grej gör en inte osäker. Det är viktigast av allt och det är då man kan säga att storleken inte spelar någon roll.

Vad spelar det för roll om du har en riktig gigant om du ändå är osäker på den? Om du sitter där och är rädd för att göra fel , eller om du tittar på den och av olika anledningar är osäker, kommer tjejen inte att uppleva det som lika skönt. En säker kille som har full kontroll har man skönare med än med en osäker kille. Det bara är så.

Det är som potenstal, det är bara acceptera att det är så det är.

Gör inga konstiga grejer med tabletter, krämer och hit och dit. Acceptera din kompis som han är. Kuken är din bästa vän, gör honom till din vän istället för din fiende. Ni funkar bäst som ett team, det är en tjej som säger det och jag vet vad jag snackar om.


Alla blder är lånade från google

























































Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Elsa

Vet att det är ett gammal inlägg, men klockrent!! TACK! känner exakt likadant för mina bröst som du gjorde, och det här fick mig att inse en smula att killar kanske inte bryr sig så mycket om dem!

Du borde allvarligt talat bli sexrådgivare, så himla bra inlägg!! :D

2012-01-21 @ 21:11:37

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0