Dancing with the alcohol

Det var någonstans efter det min kväll spårade lite. Nog för att jag trivs mer än bra med Roya men plötslig böjade jag känna mej socialt handikappad och jag ville träffa folk. Snackade med Rasmus, som var sliten efter igår och skulle sova, Glenn, som gjorde jag vette fan vad, Indi som.. fan jag minns inte ens.
Whatever.
Jag och Roya hade en helkul kväll bara vi. Jag korkade upp några av mina ice ... korkade och korkade, det är ju kapsyl på dom, men det låter bra.
Sen dansade vi och shit vi har faktiskt haft kul. Vet inte vad som hände sen för efer ett tag började jag känna av alkoholen och nu sitter jag här, 3 på morgonen och bloggar för fullt. Det är väl dags för sängen snart.



Det slog mej i alla fall plötsligt varför C passade på att spana på när andra brudar dansade när han väl gjorde det, han såg mej aldrig dansa så han har absolut ingen aning om hur jag dansar seriöst. Jag var väl aldrig tillräcklig för honom, I guess.
Tanken får mej trots allt att le. Efter ett och ett halvt år hade han fortfarande inte sett mej dansa seriöst. Varför? Det jag ler åt är nog hur i helvete vi kunde missa det.
Okej, jag må vara galen och min dans brukar visa det, men nog fan kände jag en och annan hård kuk på efterfesten i Södertälje. BOO YAA



Roya kan sina grejer hon.. haha vilka minnen vi har

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0