Issas och Sofias äventyr

Hej

Jag tar varje tillfälle jag får att skriva några inlägg och nu är ett sånt tillfälle. Mitt schema är rätt fullt just nu och jag har grejer för mej i stor sett hela tiden. Jag antar att ni också har märkt att jag har tappat blogglusten lite. Tråkigt, men hoppas den kommer tillbaka.

Nu tänker jag i alla fall dra tillbaka klockan lite igen och fortsätta med inläggen som aldrig skrevs.

Det var en onsdag för några veckor sen. Jag skyndade mej hem efter skolan för att snabbt käka lite och sen åka på riskettan. Plötsligt ringde Sofia, hon från BP.
Ganska snabbt var kvällen bestämd.

Jag kom precis i tid till riskettan, sen satt jag där i lite över tre timmar och ville att det skulle ta slut. Jag småskrattde lite för mej själv när vi gick igenom alkoholens påverkan på kroppen.. och jag som skulle ut och dricka galet några timmar senare.
Men jag fattade ju principen, drick men kör inte med alkohol i kroppen, och nej det tänkte jag absolut inte göra.

Efter riskettan åkte jag hem till Sofia så fort jag kunde. Klockan var runt 22.30 när jag landade hos henne. Jag gjorde mej i ordning, vi förkrökade.. och plötsligt var klockan 23.30.. bara några minuter senare var den 00.00. Vi skyndade oss ut och hamnade en stund utanför Hellströms på Medis. Där träffade vi Emilia och Fanny.

Efter en stund åkte vi mot Ego. Lite gratistaxi gjore att det hela gick lite fortare. Där träffade vi Marcus och efter 5  minuter hade jag konctaterat att det var det tråkigaste stället jag varit på hittills. Emilia och Fanny försvan, jag och Sofia raggade upp en snubbe som senare skulle fixa in oss gratis på White room.
So far so good.

Klockan var redan långt över 01.00 när vi började gå mot White room. Vi kom dit, killen ringde en vakt som inte svarade och sen startade vi våran egen bar.
Två norrlänningar gick förbi, jag fick dom att stanna hos oss ett tag. Medan Sofia snackade med dom hade jag fullt upp med att få killen att ge upp tanken på att någon av oss skulle följa med honom hem.
Hans flickvän hade tydligen varit otrogen två gånger och han kände att han var tvungen att hämnas.
- Antingen åker du och jag hem nu, eller så tar jag din kompis.. eller så åker jag hem och släpar med någon annan på vägen, sa han.
Gosh vad desperat. Blev man taggad på att hänga med honom eller? Ehm.. knappast.

Efter att jag hade snackat om mina känslor med en staty, och efter att norrlänningarna hade sagt en smula för mycket och killen hade blivit aningen för desperat kom vi tillslut in på White room. Jag gillade inte stället men det stod skumpa på bordet och glasen var redan fulla när vi kom in. Skumpafylla så det heter duga!

Killen var dötråkig. Han stod bara rakt upp och ner med en ful jävla väska och kollade ut över människor som dansade till den värdelösa musiken. Han påstod att han kände många men alla var utspridda, bullshit om man frågar mej.
Tillslut gick han äntligen och glad för det var jag.

Fulla och glada kom vi ifrån White room klockan 05.00 och jag var döhungrig. Allt var stängt! Fan!

Utanför Max hittade vi två hästar som vi stannade och klappade. Jag vet inte vad Sofia höll på med men jag var as hungrig och försökte få henne att fatta det. Hon verkade inte ha någon tanke på att försöka leta efter ett ställe att käka så jag började gå utan henne. Efter en stund satte jag mej på en trottoarkant och väntade på att hon skulle komma men det gjorde hon inte, så jag ringde och då satt hon tydligen på en av hästarna. Hon tyckte att jag skulle komma tillbaka och följa med på den andra hästen. Jag ville inte lämna henne, vad som helst kunde ju hända! Så jag gick tillbaka. Halvt mot min vilja hoppade jag upp på den andra hästen och sen bar det av.

Vi red med två WB cowboys genom hela jävla stan, till en skog, genom skogen och plötsligt befann vi oss.... ?? Vart fan då?

Jag hade ingen aning.

När snubbarna hade somnat på parkeringen mitt på marken tog jag chansen och drog med mej Sofia mot bilvägen. Klockan var 06.00, folk skulle jobba. Tanken var att lifta, men istället hittade vi en busshållplats. Strålande!
Vi fick vänta i några minuter och sen kom bussen. Strax efter att vi satt oss somnade vi. Jag somnade betydligt djupare än jag trodde för jag vaknade någa gånger och tittade ut genom fönstret. Det började bli varmt och solen stekte. Jag somnade om.
Två timmar senare vaknade vi och konctaterade att vi var vid exakt samma busshållplats som vi hade hoppat på vid 2 timmar tidigare!

Vi gick och la oss längst bak i bussen, ögonen sved och vi somnade om igen. Efter ett tag blev vi väckta av chauffören som sa att vi var vid slutstationen och tvunga att gå av. Jaha.. och vart är vi nu då?
Sofia tydligen.. Jag gick av, hittade en gräsplätt där solen låg på. Den såg mycket inbjudande ut ska jag säga. Jag gick dit, ramlade och somnade. Sen vaknade jag en timme senare och vi rörde oss tillbaka in mot stan för att käka igen. Klockan var väl runt 10.00 då.

Efter att vi hade ätit åkte vi hem till Sofia, tog en stor filt och en flaska vatten. Sen gick vi och la oss i en park i närheten. Vi låg där hela dagen i solen och somnade och vaknade, somnade och vaknade.

Även om vårat äventyr var helt galet och helt jävla livsfarligt, och även om vad som helst kunde hänt var det fan ett av dom roligaste äventyren hittills. Vilket jävla äventyr!



Jag med min älskade staty



Jag och Sofia på skumpafylla



Jag och min cowboy på Broshään




Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0