Hur många tjejer fejkar?



För att vara alkoholpåverkad tycker jag att den här kommentaren var jävligt klar, ärligt talat, och det är alltid intressant att ta del av hur killar tänker i sånna här sammanhang (och andra givetvis). Eftersom jag är intresserad är jag självklart framme med ett svar.

Varför tjejen i den här novellen inte vill när hon har chansen har jag inget svar på. Kanske vill hon men känner ångest över något, kanske känner hon sej tvungen när han hade tagit hem henne på ett säkert sätt och dessutom betalat. Det är två av många möjliga anledningar.
Varför hon inte svarar ärligt kan också ha flera svar. Ett kan vara att hon inte känner killen och inte kan förutse hans reaktion om hon säger att det gör ont, ett annat kan vara att hon tror att det skulle förolämpa honom på något sätt och ett tredje och kanske högst troliga svaret kan vara att hon gillar smärtan. Säger hon att det gör ont finns risken att han slutar. Risk om hon gillar smärta, chans om hon hatar det.

Hur ofta tjejer ljuger om hur det känns har jag ingen aning om, men jag tror att det är ett läskigt mörkertal. Det är vad jag tror. Jag har ingen statistik, jag är inte proffs och jag har egentligen ingen aning.
Men min teori är att betydligt fler tjejer än man tror ljuger om att det inte gör ont fast det gör det.
Och min hypotes:
I dagens samhälle styrs en stor del av hela den sexuella biten (och även lite i vanligt vardagsliv) av porr. Porr kännetecknas av stora kukar, plastikopererade tjejer som skriker högt som satan, killar som tar i utav bara fan och en mängd både konstiga och riktigt orealistiska scener och idéer. Allt för att locka tittare, och visst gör det!
Porrindustrin utvecklas hela tiden och drar in mer och mer pengar.

I filmerna framgår att tjejer njuter mer ju hårdare och mer smärtsamt allt är (oftast). Sen sitter småkillar och lär sej hur det ska gå till, genom filmerna, och i framtida sexliv gör dom som dom lärt sej. Det ska vara hårt och tufft, det gillar tjejer.
Tjejer vet det här mer än väl. Dom vet vad det förväntas av dom och nuför tiden börjar man i tidig ålder fundera på att förstora brösten.
Man fejkar orgasm, skriker lika mycket oavsett vad killen gör och eftersom man vet att det förväntas att man är som tjejerna i filmerna håller man helst käften när killen frågar om det gör ont. Allt är skönt, man njuter av allt. That's the way it is.

Jag säger inte att det är såhär för alla, svart på vitt. Absolut inte! Däremot tror jag att det är exakt såhär många ser på sex.
Det låter ofattbart för en som inte tänker såhär, men kan man mörda, våldta, tända på barn, ha sex med djur, tända på döda människor, simma bland vithajar, ha sex med en 80-åring i skogen, springa naken på ICA, råna banker, jobba som lapplisa... tja då kan man fan kopiera en porrfilm också.

Inga problem.

Det är schysst att du bryr dej om den du har sex med. Det gör det hela mycket trevligare. Men om tjejen säger att det inte gör ont, trots att du vid flera tillfällen frågar, då ligger det inte längre på dina axlar. Om du ger tjejen 3-5 chanser att få dej att köra lugnare och hon inte tar en enda av dom kan du inte längre blama dej själv. Men jag förstår ju vad du menar. Skulle ett barn springa ut framför bilen och jag kör över det så det dör, trots att jag följer hastighetsreglerna och inte gör något fel, trots att det inte är mitt fel, skulle jag ändå ha ångest resten av mitt liv.
Jag vet att det inte går att jämföra det riktigt men principen är i alla fall att det är klart man mår dåligt om man skadar någon, om man är normalt funtad i pallet. Men det får ju finnas en gräns.




Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0