Flickan med sinne för sex

Den här nya kategorin kommer bestå av ett nytt sätt att skriva om sex. Några människor kommer tycka att det är förbannat jobbigt att läsa dessa texter, några kommer känna sej träffade, några kommer bli sårade, några kommer skratta både med och åt texterna, några blir upphetsade, några kommer blir arga, några kanske till och med kommer att fälla en tår.

Ni läser det här på egen risk och var jävligt försiktiga med att uttala er om saker ni inte vet något om, det kan kosta er en hel del. Läs och njut. Sex är sex och kan bli mer komplicerat om man vill, eller så kan man stanna på en nivå där sex enbart är något som gör ens vardag något gladare, något behagligare och helt enkelt bara ger ett extra leende.

Jag säger det igen, ni läser det på egen risk.







Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Vem var han som var så välutrustad?

Vem var han som var så välutrustad?



Är den historien självupplevd? Har du haft en stor fet kuk i din trånga fitta när du var 14 år? Min kuk är kort men väldigt grov. Skulle vilja göra allt det med dig som du berättar om i Vem var han som var så välutrustad?

2012-02-26 @ 03:24:42

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0