Stuumpans 18-årsdag

Hej

Just nu är jag dödligt trött, men så himla glad.

Jag vette fan varför jag är glad egentligen men jag bara är det. Dålig uppdatering igår och idag beror på att jag fyllde år igår och på att jag har jobbat hela dagen idag.

 

Jag MÅSTE helt enkelt bara berätta om min födelsedag. Den dagen då issa fyllde 18, det är fan en dag jag kommer minnas forever.

Det första som hände var att jag var med Indi och snurrade runt i Brommaplan. Klockan slog 00.00 och Indi blev den första att säga grattis.  Sen åkte jag hem, sov några timmar och väcktes av mamma, totte och Mini. Vi brukar alltid sjunga på morgonen när någon fyller år och så får man te eller varm choklad, lite presenter och sen är det hela avklarat  Mycket enkelt.
Där togs också den första bilden på mej som 18-åring. Mini tyckte att det var vikigt att ha med


tja, speciellt vacker är jag ju inte

Sen skulle jag börja göra mej i ordning och åka och jobba. Morsan tyckte att jag skulle klä på mej något finare nu när jag fylde år och allt. Men jag kunde vekligen inte se någon som helst poäng med att klä upp sej för att gå till jobbet. Hur som helst blev det i alla fall inte mjukisbrallor, men när det kom till skor vägrade jag ta klackar. Där gick min gräns. Men det kändes nästan ännu värre att tvingas klampa runt i gympadojor, eftersom jag inte kan hitta mina tygskor. Skitsamma tänkte jag, som ändå fick skjuts till jobbet. Jag skulle ju ändå hem sen.. trodde jag.

Assistenen fick för sej att jag slutade jobba klockan 14. Det var i och för sej flera som trodde det, själv hade jag ingen aning. Hon bad mej i alla fall att göra henne en tjänst klockan 14. Det är väl inga problem , tänkte jag och undrade vad jag skulle göra. Hon svarade att vi skulle ta det klockan 14 och att jag skulle skynda mej tillbaka till kassan. Tack vare högskoleprovet hade vi en otroligt äcklig rusch som höll på väldigt länge. Klockan 14 kommer högsta hönset in och går fram till min kassa.
Hon grattar mej och sen går det en sekund och sen börjar hela kassalinjen sjunga för mej. Jag kan ärligt säga att jag var i chocktillstånd på precis alla plan. Det var kö ner till dörren och där står alla och sjunger för MEJ! Min födelsedag som nästan ingen brukar komma ihåg ändå. Det går inte att beskriva hur det där kändes, så jag tänker inte ens försöka.

Efter jobbet gick jag ut och satte mej på en bänk med en mugg vatten och ringde till pappa för att kolla om jag skulle komma hem till honom. Det tyckte han inte alls var någon bra idé. Han jiddrade något om att han var på gymmet och att jag skulle åka hem till mamma så skulle han titta förbi en stund senare. Jaha, sa jag och så la vi på och sen började jag sms:a Emilia och plötsligt hör jag en bil som tutar som fan.
Klart man kollar upp och självklart är det min storebror som har hoppat ur en taxi och kommer gående. Han trycker in mej i bilen och hans pappa kör i väg mot Sumpan. Efter en stund stannar vi utanför Prisextra och står där i nästan en halvtimme och jag har fortfarande inte fått veta vad vi håller på med. Efter en stund kläcker dom ur sej att vi väntar på en tårta.
När vi suttit där i nätan en halvtimme kommer brorsans flickvän ut med champagneglas och brorsan öppnar en flaska. Jag kan btw meddela att den var slut på 5 minuter

När vi stannar nästa gång drar brorsan in mej på en pub. Jag var så nära på att hela tiden säga: -Jaha, och när dyker morsan upp då?
Men jag ville ju inte förstöra något så jag höll tyst.
Jag ser en pall där det ligger ett papper som det står RESERVERAT på. Det tar en sekund till sen ser jag mamma, mini och kusinernas mamma.
Det första jag ser när jag tittar på Mini är  mina snygga skor från ZOE. Tacka fan för att han hade tänkt på det!
Morsan hoppar direkt upp och börjar spöka ut mej med någon ful tofs och rosetter och grejer sen slänger dom ut mej i baren och jag beställer ena grejen efter den andra- jaa, tills dom tyckte att vi inte fick dricka mer för att vi var för högljudda tydligen.
Efter ett tag dyker även pappa, Jess och totte upp.
Vi käkade och jag fortsatte att beställa från baren.

Det som egentligen gjorde det här till det mest magiska ögonblicket i mitt liv var att båda mina föräldrar och deras nya satt i samma rum mitt emot varandra. Känslan av att se det går inte att beskriva, men jag säger helt ärligt att jag aldrig hade trott att dom skulle göra det. Det var nog en av dom finaste presenterna jag kunde få!


Haha.. ja, jag var otroligt ful i mina grejer på puben. Speciellt efter några timmars jobb. Försvarar mej också med att bilden togs efter några glas..


Kvällens planer var att förkröka hemma hos mej. Emilia skulle sluta jobba klockan 19 och sen skulle hon komma hem till mej . Jag ringer henne 19.15 och berättar vart jag är.
Tror ni inte att hon visste helt och hållet exakt vart jag höll hus!
Morsan hade såklart ringt mina närmsta vänner, som tyvärr inte hade kunnat komma. Men jag förstår inte hur alla har lyckats hålla det hemligt.

Jag, Emilia och Marijana åkte hem till mej, förkrökade, sen kom Sofia, sen åkte vi och mötte upp Mariam, sen åkte vi till stan, sen hamnade vi på Metro där Indi och Viktor var med några och sen kom Fanny.
Yes, vi partade loss. Jag ser riktigt skum ut på precis alla bilder av mej men någon kanske jag kan bjuda på.

Efter någon timme höll jag på att bli utslängd men jag snackade ur mej allt. Herregud, min personlighet passar då aldrig in någonstans.


Jag ser ut som ett monster, men bilden är söt i sej så det var svårt att låta bli att lägga upp den

Jag kom hem tidigt tidigt på morgonen, fick inte sova många timmar och sen var det bara upp och jobba.
Min 18-årsdag kunde nog inte varit bättre. Jag hade en helkul kväll, morsan försökte supa mej under bordet det blev snarare tvärt om och äventyren i morse var långt ifrån fel.

Det enda jag egentligen saknade var att jag också hade velat ha någon vid bordet på puben. Ibland saknar jag att vara kär, speciellt när alkoholen börjar spela sina spratt.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0