jorå , jag kan ta kritik ;)

Åh jusste. By the way. Jag kommer nog aldrig sluta förvånas över att människor fortfarande kallar mej fjortis. Gracias för dom "söta" kommentarerna, jag tackar och bockar. Men nästa gång tycker jag att människor som inte vet ett smack ska hålla käften! 
Om inte annat kan man väl åtminstone ta reda på vad en fjortis är först.  

Och en grej till.

Jag skriver DEJ , MEJ , SEJ, DOM för att jag hatar DIG, MIG , SIG , DE/DEM för det ser så fucking fult ut och är dessutom inte någon logiskt stavning över huvud taget. OMG VILKEN DÅLIG SVENSKA VA SHIT-A-MAN!

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: johan

"Ung, dum och sexuellt mer eller mindre överaktiv" är vad dom flesta tycker är fjortis?

2010-04-14 @ 08:37:17
Postat av: tokmamma

samma sak gör mig så förbannad. Motto Rätta mig bara om du Inte fattar. Dumma jävla ordmärkare. Framför allt fick jag använda det när jag föreläste på högskolan. You go girl.

2010-04-14 @ 13:24:14
URL: http://tokmamma.blogspot.com
Postat av: Nea

Jag har precis spanat in din blogg, suttit och skrattat med i dina videoblogg-inlägg, suttit och kollat på dina outfit's och spanat in vad du verkar ha för personlighet osv i dina inlägg som du skriver och jag tycker att du verkar vara en kanon härlig brud! Folk som skriver att du är en fjortis är nog bara avundsjuk på att du är en glad liten tös som lever livet och har roligt :) .. Folk som ska skriva negativa saker borde likagärna lägga ner för det är kränkande..liksom kritik är en sak.. men att förnedra en människa eller kalla den för elaka saker är väldigt meningslöst och elakt tycker jag.



Jag tycker verkligen inte du är en fjortis utan tycker du verkar vara en stört härlig tös som driver en fin blogg med läsvärda inlägg :) !

2010-04-18 @ 10:40:11
URL: http://superprima.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0