After work

Hej
Nu är jag äntligen hemma och jag är så himla trött, men duktig har jag varit. Jag har jobbat från 14.00- 22.45. Det var rätt bra jobbat tycker jag.

Sen kom Indi och mötte upp mej efter jobbet och sen gled vi omkring lite och nu har jag så ont i benen att jag varken kan stå, gå eller sitta. Fy fan.

Och klockan har passerat 00.00 så jag har haft min sista dag som 17-åring. Tillåt mej att säga ; FY FAN VAD SKÖNT!! Det finns verkligen ingenting bra med att vara 17. Stackars er som träder in i den åldern nu.

Så var man 18 då. Det känns... absolut inte ett skit. Men det är som jag sa till morsan härom dagen. Nu kan jag äntligen supa ner mej när jag vill på ett lättare sätt. Allt som krävs är pengar.. och det har ju jag. Så bra.

Jag har precis ökat lagret lite så jag funderar på att kanske börja storfira redan nu. Det vore skönt att glömma mitt liv ett tag.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: evenemang stockholm

Exponering för solljus nedanför omkring 15 till 20 minuter gällande förmiddagen eller eftermiddagen tre gånger i veckan rekommenderas likaså förut de flesta personer som lever i milda
klimat.


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0