Clone your willy for christmas

Som sagt, det börjar närma sej jul.

Tjejer när julen börjar närma sej: Skriver listor över vad bästa kompisen ska få i julklapp, mamma, pappa, syskon, kusinen som man aldrig har träffat, hon man var kompis med för typ 4 år sen men fortfarande ger presenter till, alla andra kompisarna, man måste ju vara förberedd OM någon av dom skulle köpa något till en själv. Det blir ju så jävla pinsamt om man står där och inte har köpt något tillbaka.
Osv. osv.
Hela jävla julförberedandet är en jävla massa listor.
Och sen ska ju pojkvännen ha sitt också. Han fick en striptease förra året i år får det nog bli en resa eller något. Men shit..
Panik
Stress...

Killar när julen börjar närma sej: November börjar lida mot sitt slut.. man kanske ska ta och börja leta fram vinterdojorna snart, eller fan.. Några veckor till kan jag vänta.
22 december. Jusste det är julafton om 2 dagar. Shit måste köpa en present annars blir bruden skitlack för att hon tror att jag har glömt. Ur & Penn nästa. Strålande, ett armband för 39.50 det borde väl räcka?

Ibland kan jag verkligen se fördelarna med att vara kille. Då andra sidan tror jag att jag i  det här sammanhanget är mer år det manliga hållet.
Många har fan redan börjat köpa julklappar, julbak och julstök. Hit och dit. Allt för den där jävla Jesus. Förlåt till alla religioösa. Jag ber om ursäkt för uttrycket, men herregud om folk skulle lägga ner ens hälften så mycket energi på min födelsedag som på Jesus så skulle jag vara urnöjd.
Han lever ju fan inte ens. Och det har han inte gjort på över 2000 år. For fuck sake!

Hur som helst. Killar som känner att det kanske är lite pinsamt att komma med det där typiska Ur & Penn- armbandet varje jävla år.

Klona din kuk.
Jag hade blivit förvånad om min kille gjorde det. Gör en alldeles egen klon av din kuk, i choklad! Prima idé tycker jag. Med en jävla massa humor i. Det måste väl Jesus ändå uppskatta


Tror att det ska finnas något sånt kit på Teknikmagasinet eller något. Där finns ju allt så


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0