Läser du min blogg och har skrivit en fin kommentar, ta åt dej!

Godmorgon.
Jag vill börja denna morgon med att uppmärksamma er läsare faktiskt.
Hel bloggen handlar om.. mej, typ 90%. Nu vill jag att alla som läser min blogg ska veta att jag hade inte alls kommit såhär långt utan er, mina läsare.
Dom allra flesta av er skulle kunna få mej tårögd när som helst. Ni skriver så otroligt fina kommentarer!

En mycket speciell person som börjat komentera på sista tiden är Carola. Hon verkar verkligen vara en otroligt fin person. Hon beskriver sej som fröken dramatisk, men jag ser henne faktiskt som en stark person med en varm insida.
Vill ni också veta vem hon är? http://smooaa.blogg.se/ , så enkelt var det fixat.




Svar till hej som kommenterade om våldtäkten:
Nej jag anmälde det adlrig, jag orkade helt enkelt inte det. Jag blev av med oskulden på ett vidrigt sätt, och blotta tanken på att behöva sitta och berätta det för polisen ... Nej jag gjorde ett g- test sen försökte jag komma över det. Jag tänker fortfarande på det ibland.







Kramar



















Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Carola

Det är klart du får länka mig:). Vad snäll du är. Tycker att du verkar vara en jätte mysig tjej också. Som haft en hel del motgångar men som ändå kämpar på och är stark. Massa kramar till dig tjejen :)

2009-05-26 @ 11:00:55
URL: http://smooaa.blogg.se/
Postat av: Carola

Du behöver inte alls svara. Ta åt dig bara. Tror att många är dåliga på att säga vad man tycker till andra. Jag brukar försöka säga till mina vänner att dom är bra på sånt som dom är bra på, att jag tycker om dom, och att dom är snygga såna där dagar då dom verkligen lyser. Jag tror särskilt att tjejer har svårt att ge andra komplimanger. Just för att man kanske känner en konkurans, att man inte vill att andra ska veta att dom är snygga tex för att man kanske inte ens vill erkänna för sig själv att dom är det. Ja jag vet inte. Mig skadar det inte det minsta att säga till andra vad jag ser och tycker.



Man blir ju själv glad av sånt, och varför kan man inte ge lite sånt till andra om man tror att dom kanske uppskattar det. :).

Jag tror att det är en typisk tjej grej. Att inte kunna säga bra saker om andra. Och killar med, dom ska ju vara så hårda.



Eller, ja jag har ju inte hela sanningen, men det är min lilla teori i allafall

2009-05-26 @ 11:42:03
URL: http://smooaa.blogg.se/
Postat av: hej.

tack för svaret. vill bara säga att du verkar vara en fantastiskt stark människa. jag skulle aldrig klara av det som du har fått gå igenom.

starkt gjort.

2009-05-26 @ 13:08:28

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0