En kväll som ingen annan

Hej
Det tog rätt lång tid för mej att tina från mitt dåliga humör igår. Jag åkte i alla fall till Vällngby och träffade Angelica ett tag och sen kom jag hem och gick och la mej direkt.

Idag, eller rättare sagt ikväll, tänkte jag i alla fall berätta om min onsdag, precis som jag så fint lovade er.
Nu har strörre delen av mina vänner frått höra storyn minst en gång, eller såpass många gånger att dom gott och väl har tröttnat, och nur är det eran tur att få ta del av en oerhört mysig kväll.

Till att börja med visste jag att Carre hade hittat på något till den 25:e, men jag fick inte veta vad. Överraskning med ett enkelt ord ;).
Onsdag den 25:e mars efter skolan åkte jag mot stan. Det första som hände var att jag fick känna mej otrolig ful, för där kom Carre i sin fina skjorta, vita jeans, finskor och det perfekt fixade håret. Och själv hade man samma kläder som man haft i skolan, smink som blivit intorkat under dagen och hår som inte alls var lika snyggt som några timmar tidigare.
Som tur var verkade Carre inte bry sej så mycket, eller det hoppas jag att han inte gjorde.

Vi började gå och sen kom vi till biografen på Hötorget där vi träffade Johan, en tjej och en annan kille. Dom skulle tydligen på bio.. ehm, hehe svårt att gissa.
Det som dock var svårare att gissa var att vi också skulle på bio. Män som hatar kvinnor skulle vi se, aaw älskade lilla Carre, han visste hur mycket jag ville se den.
Det var bara så roligt ändå att vi hade pratat i telefon när vi båda var på väg till stan och då hade jag kläckt ur mej att vi måste gå på bio snart för att jag så gärna ville se Män som hatar kvinnor, inte hade jag en aning om att det var precis vad han hade i kikaren.
Det blev inte Hötorget, jag tog med Carre till Rigoletto istället. Bion började klockan 21.00 och medan vi väntade dessa tre timmar tog Carre med mej till en oerhört mysig italiens restaurang.

Oxfilé till mej och skaldjur till Carre, vitlöksbröd, cola i vinglas och en chokladpannacotta att dela på till efterrätt.
Innan vi gick från restaurangen skrev Carre, med sin fina handstil, i gästboken, och jag fixade till allt med en glad
gubbe =).
 



Ja hörrni, vad säger man?
Jag försökte bete mej som vanlig, och det gick väl ganska bra. Fram tills notan kom och Carre drog fram kortet och fram tills man såg honom betala rubbet. Usch vad jag hatar när han betalar... eller på sätt och vis är det ju rätt nice =P hehe, men större delen av mej hatar det på grund av att jag hatar att jag är så fruktansvärt jävla dåligt på att visa att jag uppskattar saker, så jag får känslan av att jag alltid verkar vara så otacksam.
Men fan den här gången finns det verkligen inga ord för hur fin den här kvällen var och för allt han gjorde.

Kvällen slutade i alla fall hemma hos mej, eftersom han vägrade låta mej åka hem ensam. Vid 1-slaget var vi hemma hos mej och vi somnade inte förrän 2. Toppenkväll verkligen.



Kramar





















Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Amanda

Asssåw ge mej han bara! Ni är inte ens tsm, vaför ska han bjuda dej på sånt fint när han kan bjuda mig ist :'(

2009-03-27 @ 23:04:25
Postat av: Sofie

Gud vad snygg han var då

2009-03-28 @ 12:12:34

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0