till alla som fortfarande är vakna

Hej alla som fortfarande är vakna.
Jag har precis kommit hem och nu har jag krupit upp i soffan med en stor kopp te här.
På vägen hem hade jag så många tankar som sprang runt i huvudet på mej så jag tänkte skriva några sidor innan jag går och lägger mej. Dock kommer inte ni få ta del av den stora kakan, möjligtvis en mindre del, det beror på flera saker, dels att det är lite för privat just nu, dels för att ni inte kommer fatta ett skit och dels för att ni alltid får reda på det tillslut i alla fall ; ).
Ni känner ju mej, ni som har läst min blogg i två år nu. Ni vet ju hur jag fungerar, jag kan helt enkelt inte hålla tyst. Förr eller senare får alla veta allt ändå. Det är ju både bra och dåligt, tro mej jag övar varje dag på att försöka hålla truten om vissa saker. Hittills har det gått... skitdåligt rent ut sagt. Jag har inte gjort ett enda framsteg sen jag började.
Eller jo, liten lögn där. Jag har lyckats hålla mej i kanske en dag innan jag har berättat för dom jag vill berätta för. Det kallar jag i alla fall ett steg i rätt riktning =D. Och nu ska jag fortsätta min övning här.

En sak som jag inte behöver hålla tyst om är i alla fall att jag tycker att det är kul att se alla reaktioner på ett av mina sista inlägg. Kommentarerna har droppat in och tjejer har reagerat ungefär som jag misstänkte, dock var det kul att se en killes åsikt i det hela. Tyvärr tror jag att det argumentet sågas ganska snabbt men man ska ju inte underskatta er killar. Som tjej brukar man ju dessutom ha vissa erfarenheter av killar och deras hmm.. "klippska" argument. Somliga av er är oerhört intelligenta och det ska man inte glömma. Det finns oerhört smarta och pålästa killar, men en hel del verkar glömma sina hjärnor hemma lite då och då. Men fan inget illa menat mot killar, tjejer är inte ett skit bättre.
Om man går tillbaka till det inlägget jag snackar om nu, så måste jag säga att vi tjejer har varit så oerhört jävla dumma i huvudet under så lång tid, och det är vi fan fortfarande. Varje dag står vi ut med att killar härjar runt och bestämmer hur vi ska se ut. Och istället för att lyssna på vad sin egen hjärna säger låter man det hålla på. Det kallar jag inte precis att vara smart.
Men tänker inte föra någon mer diskussion kring det just nu, som ni ser är inte min stavning speciellt MVG just nu. Klcokan är halv 2 på morgonen och det är lite för mycket begärt att jag ska leverera både ett bra inlägg + att allt ska vara rättstavat.

Kramar

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0