Den svarta mjölken

Hej
Har inte bloggat på några dagar igen. Tänkte i alla fall slänga iväg några snabba inlägg innan jag börjar tvätta bort sminket.
Egentligen har jag inte speciellt mycket att berätta. Dagarna rullar på som vanligt och inga större förändringar, mer än att jag igår var tillbaka på mattan efter 3 veckors uppehåll. Det var faktiskt fan så mycket skönare än vad jag trodde att det skulle vara. Ni vet ju hur det är med influensa och sånt skit, godis, chips och en jävla massa filmer ochsen har man ingen kondis kvar alls. Men det gick faktiskt bra.

Något direkt mer än så har jag väl inte att berätta.
Eller jo! Hör och häpna. Så sent som igår bekantade jag mej med dessa svarta mjölkpaket. Jag vet det är verkligen så sent som igår, senare kan man knappast vara. Men fan, förlåt att jag gärna håller mej till det gröna, det känns som att dom svarta mjölkpaketen innehåller förgiftad mjölk eller något. Oj vad rasistiskt det där lät! =O
Stort förlåt till alla som tog illa upp, men hoppas ni fattar vad jag menar.

Hur som helst öppnade jag i alla fall kylen igår och då såg jag dom. Herregud som jag har väntat på att få skåda dessa hmm underverk. För er som är lika sega som jag. Enjoy



Kramar

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0