chillkväll med Sara och Issa

Nu tar jag helgen då, som faktiskt tråkigt nog, går mot sitt slut.
Det enda positiva med att skolan börjar igen är att jag har märkt vilket soft schema jag har den här terminen. Speciellt när jag har skrivit ur mej ur matte A. Sovmorgon och sluta tidigare, kan det bli bättre? Sen har jag märkt att vissa veckor har vi nästan inga lektioner alls och det är lov och studiedagar hit och dit. Jag ser fram fram emot skolan =P.

Hoppas bara att jag får jobb på Östervalls också för då kan jag jobba under lov och studiedagar och då lär jag tjäna massor.


Nog om det, Helgen var det ju.


I fredags slutade jag, som jag sa, sådär jävla tidigt för att lärare inte var på plats och mitt i allt skulle åka till sjukhuset.

Sara hade hört av sej och ville träffa mej på sin håltimme, så jag åkte hem i ågra timmar, hämtade min älskade skinnjacka som hon skulle låna och sen åkte jag till Alvik.

Vi gick till Donken och satt och snackde en timme, sen skulle Sara tillbaka till skolan.

Men sen struntade hon i det och åkte hem istället.

När jag kom till Brommaplan fick jag ett sms av henne där hon frågade om vi bara kunde ha helt valigt mysig chillkväll bara hon och jag. Klart att jag var på.

Så runt 19.45 kom Sara till spånga och så shoppade vi goda saker på ICA.


Det var fan något av det roligaste jag har gjort. Till att börja med ville vi ha chips, och dom var längst upp, så ingen av oss nådde, speciellt inte jag. Efter en stund började vi leta efter långa människor, det fanns inte en enda. Så medan jag stod och hoppade och trodde att jag skulle nå chipsen gick Sara och frågade tanten i kassan om hjälp. Jag fattade inte varför för kärringen kan inte varit många centimeter längre än mej. Och hon hade tydligen inte några planer på att hjälpa oss heller för hon gav Sara en sån där Nästa-kund-pinne, ni vet.

Och efter mycket hoppande och slängande hit och dit, gick det faktiskt.

Nöjda med vårat inköp gick vi därifrån med chips cola och dipp. =)




Vi gick hem till mej och kollade en stund på Let´s dance, sen satte vi på en av alla filmer jag har laddat ner. "Säg att du älskar mej" blev det. Helt okej film, enligt mej, skitdåligt första gången jag såg den men nu var den helt okej. Men det är jävligt känsligt för mej att se den. Ni som har läst alla delarna i Novellen fattar nog varför. Och "Säg att du älskar mej" har en väldigt extrem och framför allt hemsk scen. Jag var lite låg resten av kvällen och hade ganska svårt att börja skratta men jag försökte bete mej normalt i alla fall.
Speciellt normalt blev det inte, speciellt inte när jag och Sara kom till busshållplatsen när hon skulle hem. Vi stod i nästan 20 minuter och dansade, hoppade runt och ramlade i busshållplatsen. Det fanns folk i närheten och jag sätter en 5:a på att dom trodde att vi var aspackade.
Nåja, är man med Sara blir det oftast så förr eller senare ; )

Lite fler bilder från den mysiga kvällen:



Kramar


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

Svar: Jaa, jag har två tatueringar och har redan bloggat om dem flera gånger : )



http://lindablom.se/2009/january/mina-tatueringar-1.html

2009-01-18 @ 17:47:45
URL: http://lindablom.se

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0