igår, hemska dag

Igår, fredag, då.
Herregud vilken konstig dag. Hur ska jag förklara med så mycket känsla som möjligt?

Det var verklien ingen normal dag, på kvällen kunde jag inte urskilja vad som varit dröm och jag vad som varit verklighet.
Altt började fredagmorgon. Jag blev dumpad kvällen innan så jag somnade sent. Jag kunde självklart inte hålla mej, jag ringde Carre och han var inte alls trevlig. Jag grät mer och sen gick jag ut. När jag kom in tog det drygt en halvtimme och sen somnade jag.
Resten av natten var otroligt orolig. Jag vaknade och somnade om, vaknade och somnade om. Gång på gång.
Tillslut ringde Carre själv.. tror jag.
Han sa något om att vi kanske kunde lösa allt och att han ville träffas och snacka.
Nästa gång jag vaknade ringde min klocka. Fan det måtste har varit en fucking dröm.

Jag gick upp och gjorde mej i ordning precis enligt mina planer. Carre skulle sluta 11, då skulle jag vara där. Han skulle få tillbaka sin mammas gås så skulle vi inte behöva träffas mer sen.
Jag sms:ade med honom på vägen och han sa att han skulle stanna längre för att plugga, det innebar att jag skulle behöva ha lite mer koll, han visste ju inte att jag kom.
Tack vare Sara gjorde jag några smarta drag i Skärholmen och hamnade på en grill med perfekt utsikt .
Tillslut såg jag honom. Jag skyndade mej ut och gick emot honom, vad fan gjorde han vi pressbyrån?
MONTII!

Jag låtsades om ingenting , det var ju ändå slut så. Jag gav tillbaka jackan och sen började jag åka hem. Som tur var kom ett fint sms från Hanna. Hon kom och mötte mej och sen åkte vi hem till mamma.
Där började jag blanda grogg efter grogg, tillslut blev man ju lite lullig, värre än så blev det inte och det gick över snabbt.
Sen hörde Hannas killkompis av sej och ville komma över med två andra killar en stund. Dom kom och allt var lugnt. Sen började en kille hålla på riktigt mycket. Jag sa nej, jag gick ifrån honom, puttade bort honom men han gav inte upp. Han puttade ner mej i en säng och sa att han inte skulle göra något mot min vilja, han skulle bara göra mej kåt. Det var mot min vilja. Jag fick riktiga flashbacks från kvällen i Farsta och jag ville bara spy. Jag kände mej otrogen, fast jag var singel. Det där var ju inte Carre. Vad fan höll jag på med. Men jag vågade inte, rädd för att han skulle bli våldsam. Jag gick därifrån istället, och han följde efter. Jag kände mej så jävla billig. Dagen innan var jag med Carre och nu skulle jag plötsligt hålla på med någon annan. Jag gjorde inget, ville inte och han blev mer och mer sur. Min sista utväg var att helt enkelt gå hem till pappa, vilket vi gjorde också.
Hans sista ord var FUCK YOU.

När jag och Hanna kom hem till pappa satt vi först i mitt rum och tittade på varandra. Sen ville jag sova, fest ikväll, då måste jag sova.
Vi somnade och vaknade klockan 19.
Under tiden vi sovit hade jag blivit väckt av Carre två gånger och pappa en gång.
Vad sa Carre och vad hade jag drömt?
Under dagen hade jag i alla fall fattat att det som hade sagts på morgonen inte var en dröm. Men vad sa han när jag sov? Allt kändes konstigt. När jag gick upp19 snurrade hela huvudet. Värk och en för tidig baksmälla. Njae, inte riktigt. Efter middagen taggade jag till ordentligt.

Men vad hände då? Hur hamnade jag i Tumba? Hanna skulle på fest. Carre fick avgöra vad jag skulle göra, det sa jag till honom. Då ville han att jag skulle komma hem till honom.
Vi pratade lite, och sen låg han och kramade mej hela natten.
Nu vet jag inte vad jag känner.
Hela den här historien är vad jag minns från min fredag, men vad hände egentligen?
Alla jävla lögner, svek och otrohet. Drömmar, hopp och förtroende. Vad finns kvar?
Även om allt i den här texten är 100% sant så finns det vissa saker som jag har missat, jag minns fan inte...

Kramar


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0