Dag 5- 30/12



Dag 5

Dag 5 började med att Carre skulle åka iväg till polisen. Några dagar innan jag kom till Estland hade han nämnligen klantat till sej lite. Han hade typ tagit sin mosters bil för att han och Ergo skulle åka och köpa något och då, av någon anledning, hade han blivit stoppad.

Och i Estland fungerar det tydligen så att man kan muta polisen med ett papper, så Carre hade fått hjälp att skriva något papper med någon text om hur mycket han ångrar sej och hur dumt det var och bla bla bla. Sen åkte han för att lämna det hos polisen och förhoppningsvis får han lägre böter. Haha idiotisk idé men men så är det i Estland.


Efter det åkte jag, Carre och Ergo till ett centrum. Minns inte riktigt vilket det var. Något i närheten av Tasku i alla fall.

Vi strosade runt där ett tag och sen precis när vi skulle gå till Tasku och New Yorker stötter vi på Merilin, Ergos syrra, Carre och Kevins kusin, och hennes kompis.
Istället för att gå till Tasku gick vi till Big ben, en typ engelsk pup/restaurang. Då försvan typ Merilins kompis och så följde hon med oss istället, fattade aldrig riktigt det där men Merilin kom med oss i alla fall. Precis innan vi gick in på Big Ben gick vi in i någon as konstig affär, där lyckades jag hitta en hel del grejer jag tyckte om =).
Dagens upptäckt var helt klart på restaurangen. På varje bord stod nämnligen en telefon. Antagligen för att ringa på servitören eller något. (Man vet ju hur engelsmän ser ut, inte världens smalaste, rätt lata, bäst att man har en telefon då, tänkte jag) Men sen såg jag en liten lapp där det stod vilka knappar man skulle trycka på för att ringa till typ bordet på andra sidan restaurangen.
Fatta vad läskigt om man sitter och äter och så ringer plötsligt telefonen. Ska man våga svara då eller? Och så sitter det några kåta

killar på andra linjen. Hur kul är det på en skala?
Men det var en fin telefon.

Efter att vi hade ätit och betalat, jag åt inget btw jag ville inte slösa pengar även fast det var Carre som betalade, gick vi ut och sen hade vi ingen aning om vad vi skulle göra.
Ergo försökte köpa något men det gick tydligen inte och sen stod vi där och diskuterade fram och tillbaka vad vi skulle hitta på.
Bio, biljard, shopping, bara gå runt, åka hem.. flera förslag var uppe och jag hade inte lust med något. Tillslut åkte vi hem och hyrde film istället. Det var också en upptäckt för mej. Okej att jag visste att man kunde hyra film via tv:n men i Etland? =O Nej det trodde jag verkligen inte.
Vi hyrde först Because I say so. Den var bra, tyckte jag och Carre. Ergo och Kevin pallade inte ens se hela. Sen hyrde dom någon thriller/action-grej eller om det var en krigsfilm, okej jag erkänner den filmen kollade inte jag på =P.

Efter filmerna ville jag röra på mej. Det blev en ännu längre promenad den här kvällen, än kvällen innan. Den här gången gick vi förbi pizzerian, kom dit där Carre vuxit upp och då tog vi ett varv runt för han ville visa vart alla gamla kompisar bodde och vilka bus han hade gjort var och så vidare.
Vi avslutade vid Statoil där Carre köpte kaffe och sen gick vi hem och la oss.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0