utelåst

Hej
Igår var det fredag... hehe aa det vet ni ju... förmodligen..
Anyway, jag tänkte berätta om min underbara dag.

Till att börja med var jag hemma från skolan, eftersom jag har haft oerhört ont i huvudet den senaste veckan. Jag tror att det beror på medicien jag äter men jag vet inte.
Hur som helst hade jag grymt ont i huvudet och orkade helt enkelt inte ta mig upp.
Jag låg i sängen i flera timmar och kollade mot mitt fönster där solen kom in.
Jag ville ut men orkade inte ta mej upp. Efter några timmar ringde i alla fall Carre. Då orkade jag ta mej upp och gick ut på altanen en stund.

Min lillebrorsa var av någon anledning också hemma denna fredag, jag tror att han hade ett prov som han inter hade pluggat till eller något.
Hur som helst gick jag ut på altanen i typ 10 minuter och när jag kom tillbaka för att gå in var dörren låst. Då hade min oerhört smart lillebror gått någonstans, låst dörren och inte haft en aning om att jag var hemma.

Desperat började jag ringa runt till folk för att få veta vart totte tagit vägen. Det slutade med att jag fick tag i en av hans kompisar, och tvingade honom att ta moppen och åka till brorsans skola och hämta nycklarna för att sen komma och lämna dom till mej. Stackarn hann bara till skolan och sen ringde jag och sa att brorsan precis hade kommit hem. Det var lite olyckligt, men jag var glad som fick komma in, jag hade suttit ute i en halvtimme. För att gottgöra honom lite sa jag åt honom att han kunde komma hem till oss och käka frukost, tacos blev det =).

Kramar


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0