Issas psyke spelar på sista visan

Idag är jag hemma. Jag vaknade 6.15 i morse och allt kändes as konstigt.
Jag tror seriöst att det är något fel på medicinen jag äter, eller stod det något om att förrviringar kunde uppstå?
Jag vanade idag och visste att jag hade bestämt träff med Freddan, en gammal killkompis, men sen fick jag för mej att Carre hade skrivit ett sms att vi kanske kunde träffas och snacka lite. Självklart går ju han före, så när jag vaknade var jag inställd på att jag skulle läsa Carres sms igen, le lite och sen säga tll Freddan att jag var upptagen, eftersom jag ännu inte sagt till homom att jag kunde träffas. Det var bara det att när jag satt där och letade efter Carres sms fanns det inte.
Jag ställde om klockan och somnade om, när jag vaknade någon timme senare visste jag inte vad jag hade drömt. Carres sms fanns fortfarande inte, vad hade jag sagt till Freddan?

Jag sjukanmälde mej och somnade om.
Nästa gång jag vaknade började jag fundera på hur mycket av allt som jag tror händer, som verkligen händer. Jag har ju ingen aning om vad jag drömmer och vad som verkligen händer.
Jag hörde hur dörren öppnades, Tommy kom in i huset och sen pratar han lite med Eric, efter en stund lämnar han huset med Sacco.
5 minuter senare kommer Eric ner och pratar lite med mej. Det dröjer inte alls många minuter förrän jag hör Saccos tassar komma ner för trappan. Men blev inte hans nyss hämtad?
Tommy hade tydligen inte ens varit där. Hade jag drömt det också?

Om två timmar ska jag till BUP, nu får dom fan fixa det här! Jag kan ju inte gå runt och inte veta om jag är vaken eller om jag sover. Jävligt läskig känsla dessutom!

Kramar


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0