Mys med random gubbe på bion..

Igår var jag och Roya på bio, som sagt.
New moon, blev det. Fan vad dåligt samvete jag hade att jag inte frågade Emilia om hon ville följa med. Funderar på att förklara det hela för henne.

Fört var vi i alla fall på Donken för att värma oss och snackeli snacka lite innan filmen. Där satt det 3 killar och kastade pommes på oss. Galet moget.
Vi delade i alla fall på ett 9-pack  och några cheese blev det också. Sen var vi tvungna att gå, annars hade vi nog köpt hur mycket käk som helst.

På bion kom hela upplevelsen. Först började filmen. Och mitt i filmen kom en ganska långt snubbe halvt springande förbi mej och Roya. (vi satt ensamma på våran rad)

Sen satte han sej 4 säten ifrån mej och plötsligt när jag sätter ner min hand på sätet för att rätta till mej lite känner jag hans tå mellan mina ben!
Jag tryckte bort den och han tog bort den en stund, sen var han tillbaka igen. Den här gången satte han sin fot på min fort. Efter en stund flyttade han upp den på mitt lår och när jag hade flyttat mitt lår så hans fot åkte ner på golvet igen började han långsamt kittla mej under min ena fot med sin tå.

Allt gick inte på direkt på 5 minuter och helt ärligt, jag fick smått panik.

Han kollade ju inte ens på filmen.
Och bakom honom satt två tjejer i våran ålder och fnissade som fan åt att han hade bytt plats mitt i filmen. Han satt ju någonannanstans först.
Nu satt han i alla fall där och kollade upp i taket och kittlade mej med sin tå under min ena fot.
Tillslut var jag ju bara tvingen att säga åt honom och då slutade han i alla fall.

Efter en stund störtade han plötsligt ut från bion, dessutom trampade han ner våran cola.
Jävligt äcklig gubbe .

Hela grejen var bara jävligt obehaglig och jag fick ju någon liten chock där tror jag för jag började skratta och kunde inte sluta. Antagligen för att jag inte visste riktigt om jag skulle säga åt honom eller inte och osäkerheten på hur man ska säga till och om han verkligen kommer sluta. Dessutom när man sitter och kollar på bio i mörkret.. Herregud då ska man väl inte behöva utsättas för sånt där mitt i allt?!


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0