Stuumpan <3 BECK

(Nu är filmerna klara)

Idag har det varit en speciell eftermiddag. Rolig och mycket speciell. Till att börja med kom jag hem trött och sliten med min pixxakartong 16:27 och min buss skulle åka iväg 16.37. Nu fattar ni säkert ingenting men kommer till det strax.
Jag tog det lugnt en stund och tog en senare buss, är i Rissne 17.13.
Jag träffar mamma och sen åker vi mot Fridhemsplan. Klockan börjar bli mycket. Vi kommer till Fridhemsplan, det börjar bli ont om tid. Det här är mycket typiskt oss.
Tillslut är vi i alla fall framme - Hötorget.
Vi köper lite godis och sen springer vi vidare till Sergel.

Tjohoo!



Nu fattar ni säkert. Jag har alltså varit på premiären av BECK. Den filmen som egentligen inte borde finnas, eftersom serien är avslutad. Men tydligen inte och ingen är gladare än mej. Sveriges absolut bästa serie genom tiderna (enligt mej är det nog en av världens bästa serier) blev brecis en och en halv timme längre. SWEEEEEET!

När jag var där träffade jag Harald Hamrell och Måns Nathanaelson. Det är alltså regissören och killen som spelar Oskar i dom nyare BECK- filmerna.

Fick ett gäng sköna bilder på dom och 2 filmer när dom står på scenen inför alla och snackar lite. Måns är faktiskt en ganska skön snubbe.



 



Den andra videon handlar lite mer om Mikael Persbrandt och Måns berättar en kul grej i början och sen berättar regissören om hur relationen mellan dom är i verkligheten. Tydligen verkar det vara rätt likt filmen.

För övrigt önskar jag att Micke själv hade varit där och träffat mej istället men nej han hade tydligen viktigare saker för sej.


Kan väl dra lite privatsnack snabbt också. Det är , som ni säkert förstår, lite komplicerat mellan mej och Micke just nu.
Dels så har ju han den där tanten som pressar ut ungar åt honom hela tiden och sen är det ju några års åldesskillnad på oss, men vi har sagt att det inte spelar så stor roll. När han flydde till Brasilien blev det väldigt jobbigt mellan oss och efter det har vårat förhållande aldrig riktigt blivit sej självt igen.



Nej men helt ärligt, jag har aldrig träffat människan men jag har varit förälskad i honom sen jag såg honom första gången. Och sen har jag spått fram att vi kommer träffas på en bensinmack! Mycket romantiskt , men det kommer vi. Träffas på en bensinmack... det ska vi göra... det kommer vi göra... snart... ganska snart... aa..



Hur som helst! Se filmen, den var bra. Och 2 av Sveriges bästa skådisar är med, såklar det vet ju alla, och den är helt klart sevärd! Dessutom är det en förjävla härlig biljakt i filmen! Love it!

Vill ni förresten läsa om människan som har tagit min blivande man ifrån mej så bloggar hon här


Okej jag erkänner... jag älskar BECK- filmerna! Och jag erkänner, kan kan alla i huvudet utantill jag vet vilka filmer vissa skådisar är med i jag vet hur många gånger Alice Levander svär under sin tid i serien o.s.v. så okej jag erkänner jag har stenkoll på serien men vad fan, flera av er kollar på skit som typ aa nu kommer jag inte på något bra men jag håller mej till BECK och ICA- reklamerna. Det duger bra för mej

Långt inlägg blev det

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Anonym

härligt med beck!

2009-08-29 @ 17:02:32
URL: http://sannakumlins.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0