massa duvor

Efter skolan åkte jag in till stan för att träffa älsklingen en snabbis. När jag kom dit var jag så äckligt hungrig att jag mådde illa. Det är jävligt sällan jag mår illa så det var en rätt skum feeling!

Tillslut köpte jag en varmkorv. Snubben i korvståndet började snacka jävligt konstigt med mej så det var nästa tur att Carre inte stod där just då. Jag orkar inte med en massa konflikter för att en snubbe tycker att jag är snygg, för jag vet ju det, det är jag som får skiten efter. Carre menar ingenting och han är självklart inte sur på mej, det är bara så att vissa killar blir så oerhört frustrerade över att andra killar tycker att deras tjejer är snygga, att dom bara måste häva ur sej allt på någon. Jag vet inte om det är så men det låter jävligt smart.

Efter att jag hade köpt korven satte jag och carre oss på en bänk. Plötsligt gick en duva förbi helt ensam. Jag tyckte så synd om den stackars duvan, så jag drog bort en liten brödbit från brödet och kastade åt duvan.
Se sådär en halv minut senare var den duvan inte ensam längre kan jag säga. =P.
Den där duvan är fan skyldig mej en känst =P



Hugies

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0