full pott

Hej, idag är jag hemma och slappar. Jag vaknade imorse och hade jätteont i halsen och en grym mensvärk.
Det spelar ingen roll att att jag går till skolan då för jag kommer inte lära mej något och jag kommer vara otrevlig mot precis alla. Valde att stanna hemma istället.
Om några timmar kommer älsklingen och tar hand om mej också, det är inte helt fel.

Vad har jag gjort idag hittills då?
Tja, först kollade jag på Full pott samtidigt som jag käkade lite fulle. Idag skulle man ringa in och säga ett land som innehöll både ett I och ett A. Folk ringde in och sa Island, Irland, Spanien, Bulgarien, Israel, Frankrike, Findland m fl.
Efter ett tag sa tjejen i rutan att det var Cyperns huvudstad typ. Hon sa det endast en gång och det verkade som att jag var den enda som hörde det för folk fortsatte att ringa in och säga massa konstiga länder som inte en jävel har hört talas om. Det värsta med det hela är att jag får ju inte ringa in.
Vid ett flertal tillfällen när jag har varit sjuk eller bara legat och sappat mellan kanalerna har jag hamnat typ på ordjakten. Och varje jävla gång förundras jag över hur korkade svenska folket är. Det tar mej inte speciellt lång tid att med hjälp av alla ledtrådar man får och dom bokstäverna som redan är utsatta, lista ut ordet. Men jag verkar ju vara den enda som kan och jag får inte ringa in för att det är fucking 18-års gräns. Vette fan om jag skulle ringt bara för att jag var 30 men det är irriterande att det ligger 100 000 i potten och sen FÅR jag inte ens ringa in!

Anyway, resten av dagen har väl bara gått åt till att sitta och kolla kläder på datan .

Ha en brad dag

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0