tjockislördag- end of relationship

Tänkte berätta lite om helgen också.
Ifredags var Carre ute med Thomas. Jag satt hemma och försökte koncentrera mej på att kolla på tv, men efter nästan en timme blev det omöjligt. Eftersom läget mellan oss just nu inte alls är speciellt bra, var jag ännu mer orolig för att något dumt skulle hända.
Jag bestämde mej för att gå ner till pappa för att packa alla grejer jag skulle ha över lovet. På väge försökte jag få tag i folk som kunde vara med mej. Efter ett tag fick jag veta att det var fest i Blackeberg, så jag åkte dit några timmar.

På lördagen hade jag och Carre bestämt att vi skulle träffas. Han hade jätteont i huvudet och mådde inte speciellt bra, så jag fick komma hem till homom. Eftersom han mådde som han mådde bestämde vi oss för att svulla hela kvällen.
Det var precis vad vi gjorde också.
Jag tog med tre filmer och sen åt vi så mycket vi bara kunde.



Vi kollade egentligen bara på en film den kvällen, och nästa dag kollade vi på Sex and the city.
Så två filmer blev det i alla fall. Kan i alla fall säga att efter att vi hade ätit sådär mycket hade man rätt ont i magen, så jag och Carre tog en romatisk promenad ner till sjön.

På söndagen hade vi riktigt tråkigt. Vi kollade som sagt på Sex and the city men efter det hade vi absolut ingenting att göra. Vi kom med lite olika förslag men ingenting blev av. Atingen hade vi för lite pengar, eller så hade jag inte lust med det eller så var det något annat.
Hur som helst blev det bara så att vi låg hemma.
Tyvärr har jag, som många andra extrema problem med söndagar och med att ha tråkigt. Det gjorde att jag blev på as dåligt humör och det slutade med att jag och Carre bråkade och sen åkte jag därifrån. Att jag åkte därifrån slutade med att Carre gjorde slut.
Det var förstås inte bara därför, men det var väl den sista anledningen.
Kändes as tråkigt efter en, ändå mysig lördag.

Nu är ju Carre i Estland, så vi får se vad han vill när han kommer tillbaka. Kanske saknar han mej så mycket att han verkligen vill ha tillbaka mej, eller så gör han det inte och då är det nog tyvärr, efter nästan 7 månader, slut =(.

Jag hoppas i alla fall på att det här ska lösa sej och att det ska bli bra.

Håller ni tummarna med mej?



Kramar

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Emma

Jag håller tummarna med dig :)<3

2008-10-27 @ 22:44:50
URL: http://slemmaaa.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0