dom bästa och dom sämsta dejterna

I Sverige finns väl ingen direkt dejtingkultur. Men det händer faktiskt att någon svensk man har sett Sex and the city och bjuder ut en tjej. Jätteskoj! Dock vet inte alla män att VAD man gör på första dejten verkligen är viktigt. Det gör att det lätt blir jävligt fel.
Här kommer några tips på vad man kan göra och vad man absolut inte borde göra på första dejten. Med vis humor och ironi förstås ; )




Toppen dejter


Discobowla

Här får ni chansen att släppa loss ihop. Discoljus och bowlingklot är två faktorer som garanterar skratt. Chansen är stor att kvällen slutar med en strike.


Tequila Race

Okej, tequila är äckligt. Tävlingar är jobbiga. Men tillsammans bildar de en oslagbar kombination. Fram med salt, citron och shotglas. Håller han ditt hår när du spyr är det kärlek.


Sporta ihop

Träning och dejt i ett. Oerhört effektivt. Sportandet utlöser endorfiner så sen är ni pigga och kan gå hem och träna lite i..hmm..sänghalmen


Promenad

Vill man lära känna någon på djupet så är en promenad alltid trevligt. Får ni slut på samtalsämnen kan ni tala om miljön runtomkring. Går det bra kan du alltid styra promenaden mot din port och bjuda upp honom på en kaffe.


Spela Twister

Vänster hand på grön. Höger ben på blå. Höger hand på bröst. Say no more.


Botten dejter


Fika

Över en blaskig latte ska du försöka klura ut om han är mannen i ditt liv. Han har fått kaksmulor på tröjan och din andedräkt stinker kaffe. Katastrof.


Hyra film

Först ska ni enas om film. Sen ska ni enas om snacks. Sen somnar ditt ben när ni ligger ihop trängda i soffan. Förmodligen ditt intresse likaså.


Hemlagad middag

Alldeles för ambitiöst. Oddsen är stora att han lagar något som du är allergisk mot. Den enda närkontakten du får är en spruta antibiotika på akuten.


Flyga luftballong

Du är höjdrädd. Det är kallt. Ni står ihop trängda i en korg med 25 personer till. Det är dis så utsikten är lika med noll. Du vill helst göra ett bungy jump...utan lina.


Mötas upp ute

Du är schåååå fin..hick. Jag ska bara gå på toaletten..hick. (Fem minuter senare ser du honom dans närgånget med en tjej som defintivt inte är du. I otakt.)

källa: girltalk



Nu håller väl inte jag personligen med om allt, men kul är det i alla fall =P

Kramar

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0