torka och platta i ett !

Heeeeej, tänkte lägga in ett tips innan jag går ut och gör ett försök att springa lite. Min fucking hosta vägrar försvinna. Jag har nu hostat varje dag i sträck i 2 månader, tröttsamt som fan, så envis som jag är täker jag göra ett tappert försök. Jag tränade kickboxning i måndags och redan på uppvärmningen började jag hosta och när halva passet hade gått var jag helt tjock i halsen och hade riktigt svårt att andas. Men som jag sa, envis som jag är gör jag ett försök.
Först tänkte issa tipsa lite.
Den här gången är det denna fina lilla hårfön som står i centrum:
image526


Jag tror att den heter Babyliss 5714E. Det fina med den här är inte bara att den torkar håret utan att den även plattar det på samma gång. Jag har använt den väldigt många gånger och jag märker inte att den sliter speciellt myucket på håret. Min första tanke, när jag hade fattat hur man gör när man plattar, var att den säkert sliter av massvis med hårtsrån. Men faktum är att den har tagit med dej inte fler än 2 och ett väldigt kort, noga räknat.
Och varför är det så bra att den torkar och plattar på en gång då?
Jo men vad fan det säger ju sej självt. Det är ju jätte ofta man vaknar på morgonen och håret står rakt ut åt alla håll och när man bortar det blir det istället vågit och ser inte riktigt klokt ut. Ska mandå till skolan eller jobbet har man ju inte all tid i världen. Och istället för att stanna hemma den dagen är Babyliss 5714E ett grymt bra alternativ.
Utan den måste man först blöta ner håret, sen torka det med vanligt fön och sen platta med plattång. Herregud hela dagen hinner gå. Det är ingen idé att man går hemmifrån efter hela det hårjobbet för man ska ändå hem igen en timme senare. Istället för att göra allt det kan man snabbt blöta ner håret och sen ännu snabbare torka det med Babyliss 5715E, och få det plattat på samma gång. Jag har dessutom provat det på torrt hår och även det funkar. Enda nackdelen är väl att den är stor men alla dom bra hårfönerna är ju det.
Vad jag vet finns det ännu fler funtioner än bara det med att platta håret men jag har inte hunnit ta reda på det än.

Vad det gäller priset har jag nu på internet precis hittat att den billigaste ligger på 369 kronor. Det tror jag inte att den här modellen gör annars. Räkna med typ 400 kronor.






                              Finns även i silver.




Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0