söndag

Söndag igen =(, den här helgen har gått fort. Jag har utegångsförbud fram till sommarlovet så jag har bara varit hemma med Carre. Igår var vi grymt flitiga båda två. På dagen klippte vi gräset hemma hos mamma. Hon har typ världens största tomt, det är sant. Hade huset stått en halvmeter åt ena hållet hade vi kunnat sälja hela baksidan för 1 miljon, så det tog sin tid. När jag var klart låg jag uppe på våran jacuzzi och solade. Någon timme senare kom Carre och var klar med sitt.

Det är väl typ allt jag har gjort den här helgen.

Vi shoppade ju lite i fredags också. Men sen har vi bara varit hemma och inte gjort ett skit.


Idag hade jag tänkt plugga lite för jag har två prov nästa vecka men eftersom jag har gett upp skolan nästan helt så har det inte blivit så mycket pluggande idag. Jag har gått i genom nästan alla G-målen till ena provet men det är allt. Jag satsar på att få G på båda proven men fan ingen överkurs. Det är ju sommarlov snart. Jag har gått dit nästan varje dag i 3 års tid, ofta dom kollar på vad jag gör dom två sista veckorna när dom sätter betygen då. Knappast.

Nej jag kör stenhårt på min kära teori om att man lika gärna kan ta sommarlov två veckor tidigare för det spelar ingen roll för betygens skull. Hur som helst kommer jag in på gymnasiet oavsett vilket.

Lycky me.


Nu ska jag gå och sy in mina jeans.

Kram


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0