jesus den andre

Just nu är jag en sån där person som helst vill dö för en tid och sen bara återuppstå igen. Typ Jesus den andre lixom.
Jag bara hatar allt med mitt liv just nu. Jag har varit sjuk i 2 månader, så jag har knappt rört mej någonting så jag känner mej som jordens största och mest onyttiga människa. Mitt hår är slitet och helt förstört, mycket för att jag har varit sjuk så länge nu.
Jag är grymt uttråkad, har inga pengar och ligger efter med precis allt i skolan. Min bästis är utomlands, min andra halva mår skit av andra skäl och Carre pendlar fram och tillbaka så man mår skit av att han hela tiden försvinner. Och bara själva "sjukdomen" gör ju att man önskar att man kunde få dö ett tag.

Jag ska i alla fall försöka klippa mej imorgon så kanske det blir lite bättre. Och kanske lyckas jag tigga några hundralappar av pappa, så jag kan få känna mej lite rik ett tag i alla fall. Min kära bästis kommer hem idag så den biten är i alla fall avklarad.
Men helst av allt vill jag nog bara blir frisk nu och när jag väl är det så ska jag gå ut och springa tills jag inte klarar att ta ett enda steg till.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0