chillkrök

Hej
Har inte kunnat skriva tidigare än så här. Det blev inte riktigt som jag trodde att det skulle bli igår. Istället för att sitta och kolla på en film krökade vi, bokstavligt talat, skallarna av oss. Mest packad var nog jag. =P
Först var vi hemma hos David, där började vi faktiskt, ganska oskyldligt, med att kolla på hem till midgård och grabbarna öppnade starköl efter starköl. Issa, krånglig som hon är, dricker ju inter öl (rädd för ölkagge antar jag =P), så Carre fixade en grogg åt mej. Vi hade lite sparad vodka kvar hemma hos honom, se sådär litei botten av en 0,5 l colaflaska.
Okej ska inte "underdriva", det var i alla fall runt 4 centimeter av flaskan som bestod av ren sprit, sen hällde han i lite sweppes, skitäckligt men det fick duga. Jag lyckades faktiskt bli rätt lullig på det och somvanligt blev jag retad av killarna. Det är alltid jag som trillar först lixom. Kan inte rå för att jag är lättpåverkad.

Efter några timmar gick (jag vinglade) vi hem till Carre. På vägen hittade vi en stol i neon så vi tog lite bilder där innan vi gick vidare. Hemma hos Carre märkte vi till våran stora glädje, att ingen var hemma. Vi festade loss där på en flaska vodka och sen började Nille spy en massa. Kvällen var kul och allt avslutades med att Carres morsa kom hem och sen satt jag och spydde ett bra tag, innan vi somnade.

Hur har dagen idag varit då?
Jo tack, vinglig..

Lite partypix från igår blev det i alla fall



Kramar

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0