helgen

satan vad dåligt jag är på att uppdatera min blogg!
Den här helgn blev inte riktigt som jag tänkt mej, hehe som vanligt när issa tänker..

Ifredags var det chillkrök i bredäng. jävligt konstig dag var det. När vi skulle dit, jag och en kompis, träffade vi en snubbe på tuben som en av mina kompisar kände. Han var as konstig. Han höll på en massa och när vi hade gått av stod han och kramade mej och massa sånt shit, och sen när vi skulle gå åt olika håll ville han inte släppa mej.

sen kom vi i alla fall till lägenheten, krökade med carre, thomas, jocke, emelie och tove, fast brudarna drog lite senare.
Sen plötsligt ville mina komnpisar dra där ifrån mitt i natten. det slutade med att dom drog och jag stannade.
Mer än så behöver ingen veta...

På lördagen vaknade vi lite halvbakis allihop och sen efter några timmars dividerande om vad vi skulle göra, åkte vi till tc och träffade jockes tjej. Sen gick vi till hemköp för att köpa käk till mej och sen drog jag och carre iväg för dom andra skulle tydligen baxa massa käk och jag vill inte gärna bli indragen i en massa.
Jag och carre hade det jätte mysigt ändå =P haha.
Vi satt och snackade på någon jävla kyrkogård och kollade på när en grymt hög snubbe sprang runt och kastade sin mobil i marken hela tiden.
Vi fick i och för sej veta varför han var så arg, men han var rätt läskig ändå.

Vi tappade bort thomas och dom andra så efter några timmar åkte vi hem till carre. Vid typ 10-tiden åkte jag hem från honom och var hemma vid typ 23-23.30, helt slut.
Somnade typ 00.20 och vaknar sen runt 07.30.
grynt störande. Idag är det fucking söndag och carre vill träffas, tror att jag måste plugga men först ska jag väl gå och käka lite frukost, ta en lång dusch, kolla på film och käka igen. Jag har blivigt väldigt dålig på det där med mat på sista tiden och duscha är väl inte heller riktgit min grej =P

kramar

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0