Fina flickor har ett liv

image241
Ibland måste man släppa loss lite även som tjej.
Jag skulle kunna beskriva killar som sånna som slåss (på skoj) och är lätt smutsiga och när dom är vikarier skämtar dom och springer runt och lever lite.
Medan tjejer ska vara finsa saker att titta på, seriösa, bra betyg, väluppfostrade och perfekta i allt. Sminket, håret, kläderna, allt ska sitta perfekt. Tja i djurlivet skulle väl allt det vara till besvär för att locka till sej hanar men i människovärlden.... vad fan är det bra för?
Kan väl inte precis påstå att jag är den tjejen. Visst har jag inga IG  med det betyder inte att jag har bra betyg för det =P haha. Men jag är absolut inte den där präktiga lilla fina flickan som sitter så uppfostrat vid matbordet och bara svarar på tilltalt. OH MY GOD, haha bara tanken skrämmer mej.

Så tja.. jag fixade en ny kategori för att visa att fina flickor har ett liv. Ni får ursäkta men jag ser inte det där fina som jag beskrev där upp som ett liv om man lever för att vara fin att titta på... jag kallar inte det liv, ursäkta det kanske är jätte kul men jag ser inte mej själv som det.

image243


Jag bjuder på bilderna, haha
Kramar 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0