dom som kom med lyckan

Nu går det bättre för issa igen, tja allt utom sömnen.
Issa har en underbar pojkvän och massa underbara kompisar som har söttat henne genom sin hårda tid och hon vill att alla ni som är inblandade i det både på internet och IRL ska veta att hon uppskattar varje litet ord ni skriver eller säger till henne. Tackvare er äter hon som vanlig, hon kan le i skolan och klarar till och med att gå ut osminkad precis som hon är.
Hon vågar satsa i skolan och vågar tro igen. Hon vågar tro på sina förutsättningar och litar på att även hon kan klara sej. Ett stort tack till alla tjejer och killar som medverkat till det stora steget.
Alla i Hatingsgänget, tjejorna i upplands väsby, stödet på Ljusterö och playahead, ett stort tack till bästis, pojkvän och min favvo elisa som alla stått bakom mej hela vägen. Issa vill också skänka ett tack till alla underbara tjejer inom Sport Garden som hela tiden peppat henne.
Slutligen finns det ett stöd inom familjen som även det uppskattas.

Nu är det bara fortsätta kämpa. Idag är issa inte rädd för att berätta om sina egenskaper inom skolvärden, dom må vara få men det är inget hon numera skulle bry sej om. På än så länge 185 poäng kämpar hon mot minst 215 som ett stadigt mål.
Tackvare alla underbara människor kan hon se både ljuset och slutet på högstadiets svarta äventyr. Numera kan hon le åt saker som tidigare känst svårt. Våldtäkter, misshandel, trakasserier och rasism, mycket har varit inblandat trots det kan tjejen med det ständiga leendet som plötsligt slutade le, åter le igen.

image335image336

Can you see the difference?
I can...
Kram på er alla söta

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0