tisdag och onsdag

Det var ett tag sen jag skrev nu, det beror på att min data har haft cpdamp och att jag inte har haft varken tid eller ork.
Praon har varit minst sagt krävande och jag tror att jag är en av dom som har jobbat längst varje dag. Okej vissa dagar orkade jag verkligen inte gå upp så då kom jag till jobbet runt 12 någon gång, men sen jobbade jag till 4 och var väl hemma runt halv 5- 5. Ja fast då räknar jag ju bort när jag var i Norrköping och arbetsdagen blev ännu längre.
Anyway, vad har jag missat att snacka om? vad berättade jag sist?
Det var väl om praon där då, tisdag och onsdag, det är väl det jag inte har bertättat om än.
Okej tisdagen var rätt tråkig, det fanns inte så mycket att göra. Jag fixade två vägguttag till och sen satt jag och lekte lite med sladdar. Tommy höll på att sätta upp lampor som jag tydligen inte kunde göra så jag satt där i någon timme sen åkte jag hem och träffade elli, det var länge sen nu så det passade perfekt =). Vi tog tuben till vällingby och sen gick vi till skolan för att hämta min moppe som jag hade ställt där. Jag skulle nämnligen till psykologen den morgonen och när jag kom till skolan och hade gått genom korridoren med alla jävla blickar efter mej och när jag hade kommit till expeditionen hängde det en lapp på dörren där det stod att det var stängt mellan 8 och 12.
Jippie, så jag fick gå upp till vällingby och så skulle jag ta 117 till Brommaplan, men den går inte därifrån så jag fick ta en buss till Spågastation och sen därifrån ta 117 till Brommaplan. Så sent som på onsdagen kom jag på vilken jävla omväg jag tog när jag egetntligen bara kunde ha tagit tuben till Brommaplan, men men dom säger ju att man lär sej av sina misstag så man får väl tro på det. 

I alla fall när jag och elli kom till skolan behövde jag gå på toaletten. Vi hade köpt varsin cola på donken precis innan och det kanske kan förklara ett och annat. Jag slängde min i en papperskorg innan vi gick in men elli behöll sin. När jag hade gått på toa gick vi genom korridoren mot min moppe och på vägen mötte vi Göran, våran älskade klassföreståndare. Vi snackade en stund med honom och strax efter att han hade försvunnit sa elli att hon inte ville ha sin cola längre. Då skulle jag vara lite pro där och slänga den i en papperskorg så jag öppnade en dörr till en av toaletterna och så ställde jag mej typ en meter i från papperskorgen och kastar.... och missar ofcourse. Hallå det är Issa vi snackar om, bara hon lyckas with stuff like that. När vi kom till moppen kom jag på att jag ville gå tillbaka och ta kort på det men jag orkade inte. Men det hade blivit en bra bild, cola och is på golvet tyder starkt på att Issa har varit där. Om någon misstänker mej tänker jag säga att jag tyckte synd om städarna som bara gör samma sak varje dag och tänkte bara låta dom göra något annat för en gång skull, det borde väl funka, eller?

På onsdagen kom jag runt 12 igen. Vi jobbade nästan ingenting på City Gross då för det var någon tönt som behövde hjälp att bygga sitt jäva kontor. Det verkade som att han typ skulle bo där eller något.
Han berättade liksom var han skulle ha mikron och vart spisen skulle stå. Okej att man har en mikro på en arbetsplats men spis?! Det var bara en tidsfråga innan han berättade vart sängen skulle stå, jag vet inte om det hände för jag satt och snackade i mobilen från början till slut i princip.
Sen åkte vi in till firman för att skriva hur många timmar tommy hade jobbat och sen åkte vi hem. Vi hamnade i värsta kön så jag hoppade av och tog tuben hem för att hinna till min näst sista träning med David.
Jag vill inte att han ska sluta men han har lovat att komma och hälsa på och han är ju bara borta i en och ett halvt år men ändå! det finns ju inget som säger att han vill bli tränare igen efter det.
Men men, I guess this is life.

David blev i alla fall glad när jag kom med mina elektrikerbrallor.
- ååh det är sånna där byggarbrallor som är så kul att dra i, sa han och så drog han i en av mina fickor och så bar han upp mej och vände upp och ner på mej och fan jag vet inte vad han gjorde men han älskar att visa vilket otroligt övertag han har. Men när han kommer tillbaka ska jag slå honom, han lär ju itne få träna så mycket kampsport dit han ska så om jag har tur glömmer han lite hur man gör =P

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0