Paris Hilton i fängelse (oh yes)

Ahh så var man inne på andra praodagen, jag vaknade runt halv 1 och sen dess har jag bara slappat.
snart ska jag väl försöka göra något vettigt idag, typ städa mitt rum eller någt det kan verkligen behövas.
Lite synd är det i och för sej att praon blir så här, asså att jag bara är hemma i prnincip. det blir som när man praoade i 6:an, då var det två dagar. den här gången har jag räknat ut att det blir typ 4.
en igår och måndag, tisdag, onsdag nästa vecka och kanske fredag den här veckan och då blir det ju 5. men det är inte alls säkert att jag praoar den här fredagen.
På fredag ska jag i alla fall träffa Freddan. det var länge sen nu =)

och föresten innan jag glömmer för att ta lite kändisnytt.
Om man ska få vara lite "skadeglad" igen då så blev jag faktiskt rätt glad när jag såg nyheten om att Paris Hilton döms till fängelse och hon har överklagat. Det töntiga är bara att det handlade om 45 dagar. Så det är väl fan inget att överklaga nu riskerar hon att få 90, well done Paris.
Men det är väl lika bra så slipper vi henne ett tag. Hoppas hon dör i fängelset. Jag hatar henne, ful, bortskämd liten tönt utan bröst och för stora fötter, det är vad hon är. Hon tror att hon äger hela världen och att hon är världens stolthet. Haha George Bush är mer än stolthet än vad hon är och han är ändå en av världens mest misslyckade människor precis som Paris Hilton och hennes jävla familj. Bura in allihop så blir det bra sen.
image78 ååh jusste henne slånga hår är fejk precis som allt annat på henne. det syns inte frammifrån men bakifrån är det så jävla tydligt, bad work Paris. Var baa tvungen att säga det, men det visste kanske dom flesta. Nu känner jag mej som någon jävligt avis tjej som vet allt om Paris i detalj, njae så är det inte riktigt. Jag skulle aldrig vilja vara henne med tanke på hur många som hatar henne och vara så jävla ful dessutom, njae viss har jag problem med mitt liv och vill helst byta men inte till hennes.

Nu ska jag göra lite nytta här
// Issa

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0