Misshandel?

Idag hände en sjukt sjuk grej. Undrar om det är rätta orden för att beskriva incidenten.
Anyway... Kalla det överreaktion, onödigt eller förnuftigt, alla har sin egen syn på det men så här var det i alla fall:

Det kommer bli svårt att förklara för jag minns inte det var som om jag kom i någon typ av chock och jag styrde inte min egen kropp. Det kanske är dags att bli kristen och gå i kloster i alla fall, som typ pingstvännerna som bara plötsligt kan börja prata på ett främmande språk and things like that. Dom anser att Gud har typ.. tja inte fan vet jag men jaja  ni fattar. Det var typ det som hände mej i dag fast något allvarligare.
Från och med idag kan jag nog bli dömd för misshandel.

Jag skulle inte kalla det så för jag hann aldrig börja.. men hade jag det hade det inte varit kul för offret.
Jag visste inte själv vad jag var kapabel till att göra, men nu vet jag det. 4 års kickboxning har inte bara gett mej den fysiska styrkan utan också den psykiska delen har tagit ut sin rätt. Med 4 års erfarenhet vågar jag stå upp och säga att jag kan slåss och gör det gärna om det behövs. Är man en typisk vädur så är man, oerhört agressiv med andra ord. Det är nog det rätta ordet för att beskriva mej numera.

För att komma till sak. Det vara efter gympan, en tjej i våran klass är alltid negativ efter just dom lektionerna, det kan bero på att hon hatar idrott och tycker att det är ett onödigt ämne, det är precis motsatsen till vad jag tycker och jag har alltid retat mej på att hon är så överdrivet negativ. Ett tag var hon faktiskt rätt lugn och sa inget efter dom lektionerna så jag blev rätt paff när hon idag kom och var sådär negativ igen.
Våran gympalärare hade dessutom sagt våra betyg och det första hon sa när hon kom in var att hon faktiskt förtjänade ett VG.
JOO VISST OCH JAG HETER BERTIL tänkte jag men sa inget.
Om hon förtjänar ett VG ska jag ha MVG++++++++.
Helt seriöst!
Och sen satte hon sej på bänken och började åma sej om hur otroligt tråkigt fotboll var (det var det vi hade kört på gympan idag) det är också precis tvärtimot vad jag tycker. Som så många gånger förr anmärkte jag på att hon var så negativ.
Jag sa åt henne att hon fick välja på att vara possitiv, tänka negativa tankar eller helt enkelt bara hålla käften.
Det skapade en "liten" disskusion som trappades upp allt mer och tillslut skrek vi åt varandra. Vid ett tillfälle tittade hon bort och det slutade med att jag flög på henne för att slå ner henne...
 
Jag vet att jag skulle gjort det och jag vet att jag kunde om jag bara inte hade blivit stoppad. Dom två starkaste tjejerna i våran klass tog tag i mej och drog i mej och jag stretade imot allt vad jag kunde. Självaste offret fick nog också en typ av chock, det fick nog resten av tjejerna också. Dom har aldrig förut sett mej så arg och den gången var jag nog inte att leka med. Hade ingen tagit tag i mej hade jag nog verligen misshandlat henne. Jag försökte men kom inte så långt, jag drog henne i håret och försökte slå allt vad jag kunde men drogs bort precis lagom till att slagen skulle regna över henne.
Om hon polisanmäler mej är det hon som borde åka fast, jag drog henne i håret som en töntig mellanstadieelev men hon sparkade mej, i och för sej i självförsvar men jag gjorde inget som tyder på misshandel.
Men jag försökte göra något jag så länge velat göra. I flera veckor har hon satt sej imot mej på varenda sak jag har sagt och lagt sej i när jag har pratat med andra trots att hon inte har med saken att göra. hon kunde komma gående plötsligt och bara höra lite av vad vi sa och genast lägga in en kommentar.

Jag försökte verkligen att göra allt för att lägga mitt sista ord, jag fick tönten att gråta idag och jag kan göra det igen. Hon vet att hon bråkar med fel person och det har jag upplyst henne om många gånger. Nästa gång tar jag henne ordentligt och det blir sista gången hon säger fel sak till mej.
 

Ta det som ett hot flicka lilla... för det är precis vad det är...

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0