stuumpan is back in the game

Hej
Med risk för att låta lite fjortis men... läsare ni gör mej tråögd.
Så länge har jag inte varit borta men några söta kommentarer har ramlat in här.
Det är så härligt att det fortfarande finns fina människor i världen. Några av kommentarerna var extra fina och jag vill uppmärksamma dom lite extra genom att kopiera in dom här:

Så synd att du slutar blogga, din blogg är den ända jag läser som är skriven av någon som jag inte känner irl. Den är väldigt personlig, men egna tankar känslor och mycket vardagligt som händer i ens eget liv och som man själv kämpar med och bekymrar sig över. Tycker om att du har skrivit en blogg som inte enbart handlar om mode, kändisar också. Den här bloggen känner man att det verkligen finns en ÄKTA person bakom. Och inte någon som enbart sitter och skriver om hur PREKEFKT deras liv är, karriär kärlek osv. Tycker att många skriver blogg för att enbart skryta och få sitt liv att framstå som så prefekt och lyckat. Din blogg innehåller både med och motgångar.
Hur som helst, tack för en fin blogg och lycka till med allt :). Håller tummarna för dig i framtiden tjejen. mvh carola

Nej men vafan :( trodde faktiskt att du skulle klättra över kenza, kissie och alla de andra idioterna :( varför slutar du nu för.
Fy fan för den eller de som sa åt dig att sluta blogga, fattar de inte hur bra du är?!
kramar till dig

Jag slutade blogga i fredags för att jag får höra hela jävla tiden om hur extrem jag är.. folk kommer fram till mig när jag är på krogen och ifrågasätter saker jag skriver i bloggen... Jag bloggade inte på tre dagar, ända tills jag insåg att jag tänker inte bry mig om vad andra tycker, för aldrig i livet att jag slutar göra något som jag älskar.. BLOGGA!!


Alla kommentarerna tillsammans har fått mej att inse att min blogg var inte bara något skit på internet, den har faktiskt själp människor och det tänker jag fortsätta med.
Jag byter tema på min blogg nu och jag tänker hjäla folk att få bättre självkänsla!
Berättar mer om min plan i ett annat inlägg

Sen tänkte jag visa en bild som också fick mej att vilja komma tillbaka till min blogg. Kolla på det här:



Trots att jag slutade blogga under en kort tid här är det fortfarande folk som har klickat sej in på min sida. Det är för er läsare jag fortsätter. Och givetvis för mej själv. Jag har insett nu att min blogg var inte så hatad som vissa skrev i sina kommentarer, tvärt om.
Nu kan ni komma tillbaka utan att bli besvikna.

Kramar

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Carola

Tycker mycket om din blogg, så det är toppen att du är tillbaka! Synd att människor är elaka och klagar. Varför ska man klaga på någon annans blogg liksom? Gillar man det inte är det ju bara att låta bli att läsa. Nog för att jag skulle klaga på någon som skrev typ jätte hemska saker. Men det gör du ju inte, så dom som klagar är säkert avundsjuka. Ska fortsätta läsa här med spänning. Blir ju nästan lite som att man tycker att man känner dig personligen när man följt din blogg. :) Och då börjar man ju bry sig och hoppas att allt ska vara bra med dig osv. Sen blir man arg när människor är elaka och skriver dumma saker. Massa kramar till dig, och hoppas att allt är bra med dig trots dumma människor.

2009-05-18 @ 17:06:05
URL: http://smooaa.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0