världens sämsta månadsdag :'(

Jag ber om ursäkt för det här inlägget, men jag känner att jag måste skriva av mej och jag har glömt min privata "skriva av mej bok" hemma hos pappa.
Jag ska i alla fall försöka skriva så lite som möjligt för att inte blotta för mycket.

Idag är det den 18:e maj.
Det är ett av två viktiga datum för mej. Det andra är den 25:e. Dessa två datum kommer varje månad, men det är ingen skillnad för mej. Varje månad är lika mycket värt.

Den 25:e, som alla vet, får man nya pengar. Det är ett sånt där datum som man väntar på hela tiden men som aldrig tycks komma.

Den 18:e är min och Carres månadsdag. Det är en sån där dag som jag älskar för att jag tycker att det är kul att lägga på en månad varje månad.

Idag är det den 18:e. Vi har idag varit tillsammans i 13 månader.


Det är speciellt för mej.. men han håller tydligen inte med...


Just nu skäms jag bara så förbaskat mycket, men jag borde inte göra det.

Hela dagen har bara varit så stressig för att jag ska hinna med allt. I morse skyndade jag mej iväg till ett möte i skolan, sen direkt efter det till läkaren. Direkt efter det skyndade jag mej på en anställningsintervju. Fort som fan efter det, hem. Jag satt hemma ett tag och istället för att plugga till alla min miljoner grejer som jag ligger efter i, började jag planera min lilla 13-månaders- överaskning.

Hej och hå.

Någon timme senare fick jag kasta i mej käk och sen springa iväg till träning.

Nu har jag precis kommit hem och duschat här. Har gjort mej av med överaskningen och nu ska jag sätta igång och plugga. Egentligen är jag helt slut och jag hade mycket hellre haft Carre här just nu och gett honom överaskningen som jag knåpade med ett jävligt bra tag. Men han hade tydligen viktigare saker för sej än att komma hit så.. jaja men jag får plugga istället, det är ju nästan lika kul. Jag har ett viktigt förhör imorgon och jag får verkligen inte få IG på det.

Usch var jag känner mej dålig just nu =(, jag hade kunnat göra mer för att det skulle gått ihop...



Kramar






Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Carola

Jag ska ge mig på novellen, och läsa igenom den, kan hända att jag har gjort, det redan också, men tror inte det? Har ju hittat dig bara för någpn månad sen så jag har kollat lite bakåt i tiden vad du har skrivit om osv. Tycker att det du skriver som sagt är fängslande, äkta och att man vill fortsätta läsa. Jag blir sällan intresserad av att läsa okända människors bloggar, ännu mindre följa deras bloggar efter som att dom på engång känns ointressanta. Men din blogg är intressant i allafall. :).

Jag skulle nog avråda alla från att läsa min blogg just nu. Den är mörk och dyster. ´Vill inte dra ner andra människor med mig. Och hoppas att jag inte gör det. men men. Massa kramar :)

2009-05-18 @ 23:32:09
URL: http://smooaa.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0