Fredag

Hej

Freeeeedaaaag!!!! Kommer man någonsin tröttna på att skrika det?  Tror inte det.
Idag är det en extra bra fredag, eftersom en kompis är på väg hit till Oslo.  Det ska bli sååå mysigt att sitta och snacka massa tjejsnack igen. Det var ju evigheter sen jag gjorde det. Det kan jag ibland sakna. I Stockholm finns ju mina vänner som jag kan snacka om allting med, men här är mina vänner mest jobbrelaterade. Även om vi ses på fritiden ibland så snackas det ju inte så mycket om sånt man snackar om med vänner man haft i flera år. Sen är det ju så när man lär känna svenskar i Oslo, att många kommer och går. Väldigt få människor stannar här så pass länge att man kan bli riktigt goda vänner. Det är lite synd.

Men i helgen får jag i alla fall hänga med en vän, som jag i och för sej inte heller har känt så himla länge, och det ska bli sjukt kul  Jag hoppas att det blir lite som jag har tänkt i alla fall. Saker har ju tyvärr en tendens att bli så himla bra i skallen, men sen när man ska försöka genomföra det hela går det inte riktigt som man tänkt sej.
 
Jag har i alla fall 7 liter vin och en halv platta bärs i kylskåpet så fan allt kan ju inte gå fel i alla fall.
 
Och nu till det ni alla väntat på! Hur mår jag idag??
Jo nu ska ni få höra!
Igår när jag kom hem drog jag i mej en Alvedon, en ipren, 3 skedar Cociallane och ett stort glas av min äckliga huskur.
Efter det blev jag alldeles skum i kroppen och det kändes som att jag hade jättehög puls. Jag kunde känna mitt hjärta banka på ett rätt obehagligt sätt. Som tur var, gick det över efter ett tag och det gjorde även min halsvärk.. nästan i alla fall.
Jag började må bättre, samtidigt som jag kände mej jätteflummig i skallen. Sen var det så grymt varmt hela natten så jag sov utan täcke. Jaa.. då gick det som det gick, jag vaknade och hade ont i halsen såklart.
Men...!!
Hela jag mår mycket bättre idag än vad jag gjorde igår. Igår var jag ju även hängig och det kändes som om en rejäl förkylning var på väg. Vitlök, honung och varm mjölk is the shit säger jag bara. Det är äckligt, men det gör gott.

Ha en fin fredag allihop
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0