Onsdag

Hej

I morse vaknade jag med ont I halsen. Noooooo inte bli sjuk nu!! tänkte jag. Jag trodde att det skulle gå over men det håller fan i sej.
När jag kom till jobbet fick jag veta att ventilationen har gått sönder. Jippi, ännu en dag i extrem hetta. Jag kollade på min thermometer och trodde att den här dagen skulle bli outhärdlig. Men nopp, bara 1 grad varmare. Nu är det 31 grader istället för 30.. tja det kan man väl överleva (?)
 
Nu börjar jag känna mej rejält krasslig. Jag tror att det beror på värmen. I sån här värme sprids bakterier som knullande råttor. Minsta lilla och man blir sjuk. Människor runt omkring här, har börjat klaga på hur varmt det är och dom förvånas over hur jag står ut med det och fortfarande ler dessutom.
Jaa.. asså jag har ju haft det såhär varmt i flera dagar nu. Jag ska inte saga att man vänjer sej, för det gör man inte, men man lär sej sakta att det inte hjälper att klaga. Det blir inte kallare för det.
Men nu klagar jag.
Jag har ont i huvudet, ont i halsen och känner mej jättehängig.  Jag var ju precis sjuk, vill inte bli det igen.

Jag sitter och dricker en Vitamin well Antioxidant och hoppas på att det ska hjälpa mej.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0