Onsdag

Godmorgon godmorgon

Idag känner jag mej ganska glad. Undrar varför.. Kanske för att det är dags för min semester snart.  Det är typ en lycka när alarmet ringer på morgonen just nu. Då vet jag att det är dags för en ny dag och att den snart är över och jag är en dag närmare min resa.
 
På tal om min resa så har vi inte planerat ett smack än. Många som har varit på tågluffat rekommenderar att man planerar flera månader så man har koll på vart man ska bo och sånt. Jag har vid ett flertal tillfällen försökt planera men det har slutat i pannkaka så istället kommer vi nu åka iväg och hoppas på att allt blir as bra. Personligen tycker jag att det är roligare att ta allt som det kommer än att hålla på och planera. Jag tycker att man planerar tillräckligt under vardagarna. Resor ska vara roliga och avslappnade. Men det är klar, det kan ju vara en fördel att ha någonstans att bo.
Men om man ska kunna boka boende måste man ju veta exakt vart man är exakt vid alla tider och då blir det ju massa planerade ändå. Jag hoppas att vi löser det där med boende på något sätt.
 
Idag är det exakt en vecka kvar tills vi sticker till Rom för att hälsa på två kompisar.  Sen bär det av på tågluff därifrån. Shit vad fort tiden gick plötsligt. Jag trodde att jag hade mer tid. Måste nog börja packa snart.

Hen fin onsdag alla
 
 
 
 

 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0