To do

Jag tycker jättemycket om att göra listor. Jag vet inte riktigt varför. Det kanske är något omedvetet inom mej som gillar att se framför mej att jag får saker gjort. Ingen aning, men checlistor är i alla fall superkul, speciellt om man kan göra dom snyggt.
 
Idag har gjort en lista som inte är så snygg, snarare enkel bara. På fredag är det ju dags för min semester och jag åker iväg samma dag, direkt efter jobbet, och det faktum att jag inte ens har börjat planera något gör mej lite stressad. Jag har inte funderat på vad jag ska packa med mej, jag har inte börjat städa lägenheten, jag har inte planerat tågluffen, jag har inte planerat ett smack faktiskt. Jag känner att det är dags att börja ta tag i det, innan det är försent. En checklista för att reda ut lite vad det faktiskt är som ska göras var bra att fixa, så det har jag gjort.
 I samma stund som jag blev klar med den, insåg jag att jag måste ha glömt massor. Sådär lite har man ju inte att göra precis innan man sticker på en månads semester. Herregud, detta kommer sluta i kaos.
 
 
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0