Måndag

Hej 
 
Nu börjar flytten äntligen bli klar! Snacka om att det har varit en resa! Att flytta till Spanien från Sverige och från Sverige till Norge var betydligt lättare än attt flytta från Norge till Norge. Våran nya lägenhet ligger bara någon kilometer ifrån den förra och ändå har det varit oerhört mycket jobb kring den här flytten. Jag antar att det blev lite så för att jag var sjuk och sen för att vi har mer grejer nu och också för att man bryr sej om inredning på en helt annat sätt nu.
Vi har fortfarande inte fått upp riktigt alla grejer, men för en vecka sen stod det stora säckar överallt. Man kunde inte gå ordentligt utan att det stod grejer i vägen. Nu är det bra någon enstaka flyttlåda kvar, så det känns grymt. 
 När den väl är uppackad ska vi börja fixa till allt lite så det inte blir så  trångt. Det blir lite ommöblering och så. 
 
Idag, eller just nu, befinner jag mej ganska långt ifrån vart jag brukar vara. Jag är faktiskt inte riktigt säker på vart jag är.  Vad jag vet är att jag tog bil hit och att det tog ungefärminuter att ta sej hit. Det räcker för mej att veta. 
 Här, någonstans där jag är, jobbar jag åt en kollega. Det är lite speciellt att jobba just här så man brukar byta av varandra lite. Nu när det är semestertider och så, erbjöd jag mej att ställa upp och vara här så från och med idag och 2 veckor framåt blir jag kvar här  
 
Annars då? 
Pontus mamma var och hälsade på i helgen, så därför blev det inte något bloggat. Jag var dessutom extremt trött. På fredagen var vi ute och checkade in nya lokalisen och sen gick vi upp ganska tidigt på lördagen. Jag stack sen iväg och lämnade bilen till någon som behövde den och när jag kom tillbaka hem var dom andra ute. Jag satte mej i soffan och baaam, deckad. 
Jag sov sååå skönt i flera timmar. På kvällen var vi nere vid Aker brygge och käkade och drack lite virre. Vi kom hem ganska sent och då var det väl typ marsch i säng. Söndagen blev som vanligt en nice chilldag.  
 
Den här veckan hoppas jag på att kunna komma tillbaka till gymmet igen. Jag är frisk och det känns som att jag börjar få tillbaka lite tid nu. 
 
Ha en fin dag allesammans 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0