Ombord

Godmorgon godmorgon

Nu ha vi genomlidigt större delen av kryssningen. Jag trodde att det skulle bli as grymt och såg verkligen fram emot båtresan på 16 timmar, men det har verkligen inte varit en dans på rosor.
 
Till att börja med var båten fullbokad, men det fattade inte vi eftersom vi fick följa med. Det märkte vi däremot när vi förstod att vi, bland många, inte fått en hytt.
Efter det var det som om allting föll. Först tvingades vi vara utomhus på båten. När vi tillslut fick komma in, fick vi inte  med våra ryggsäckar. Dom ville att vi skulle lämna dom utomhus. Hur tänker man då?!! Det tar väl 10 minuter, sen är ryggsäcken tömd.
Vi vägrade och tillslut fick vi lägga in ryggsäckara på en hylla i ett rum där man tydligen egentligen skulle bokat något.
Vi gick iväg för att käka middag och där fattade vi inte heller ett smack, så vi råkade besälla två rätter var.
 
Efter middagen hämtade vi ryggsäckarna och även om personalen inte gillade det, gick vi runt med dom hela tiden. Jag blev plötsligt riktigt trött så vi försökte hitta någonstans at ta vägen. Men överallt var det fullt av folk och tillslut tvingades vi ut på däck.
Vi hittade en liten plats där vi slog ut en sovsäck och satte oss. Någon timme senare bäddade vi ner mej och jag somnade.
Trots att det var fullt av festande ungdomar runt omkring mej och trots att italienarna envist skulle gapa i högtalarna var femte minut, sov jag som en stock.
Jag vaknade då och då för att lägga mej på olika sätt. Golvet var hårt och jag var rädd för att bli stel eller få nackspärr.
 
Jag trodde att det skulle bli kallt men det blev det faktiskt inte. Pontus höll sej nära och stoppade om mej hela tiden. Vid ett tillfälle när jag vaknade, var festen slut och Pontus fortfarande vaken. Han berättade lite om hur kvällen hade sett ut. Folk hade tydligen spytt och ramlat och haft sej och där hade jag sovit som ingenting.  Jag sov en stund till men sen gick vi båda upp väldigt tidigt.
 
För en stund sen lämnade vi Igoumenitsa och om 5 timmar beräknas vi vara framme i Patras där vi äntligen ska av. Detta har verkligen inte varit en drömkryssning. Personalen om bord är överlag rätt otrevlig och man känner sej som en liten bakterie här typ. Det värdet har man. Jag hoppas att Grekland bjuder på lite trevligare atmosfär.
 
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0