Torsdag

Hej
Idag mår jag äntligen bra igen.  Jag har haft en låång dag på jobb och kom hem för ett tag sen. Körde bil för första gången också .. I Oslo asså. Bil har jag ju kört sen jag var 18. Det gick väl helt okej tror jag.  Oslo har ju spårvagnar och det är ju något jag inte är så van vid så till en början visste jag inte riktigt hur jag skulle ha däcken i förhållande till alla spår men kollade lite på alla andra och lärde mej till sist. Sen fick jag min första upplevelse med polisen också.  Eller tja.. jag har ju haft farbror blå i häcken massor med gånger. Jag har till och med en fantastisk strategi när det händer. Jag bara kör rakt fram, svänger inte, bara kör. Då lämnar dom en ifred efter ett tag.  Det funkade bra idag.. tills jag körde in på en väg man inte fick köra på  Då blev jag stoppad haha.
 
Ajja så kan det gå. Sket på mej lite men annars gick det fint.
 
Just nu sitter jag och chillar lite och om en stund tänkte jag ge mej på att packa upp en påse här. Vårat berg av packning blir ta mej tusan inte mindre. Vad gör vi för fel??
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0