26 januari

Jag har ju haft ungefär en månads uppehåll i bloggen. Min semester i Sverige var ganska fullspeckad så ni får höra om allt nu i efterhand istället.
 
 
Min första dag i Sverige och även min avresedag. Jag fixade ju två tidsinställda inlägg för denna dag, och tanken var att det skulle bli fler.. undrar vad som hände.
Jag försökte i alla fall hålla mej vaken dagen innan men slocknade runt 2.00 och vid 8.00 ringde alarmet. 1 timme senare blev jag upplockad och skjutsad till flygplatsen.
När jag kom dit fick jag en hemkst jobbig magkänsla, något var fel men jag visste inte vad. Kanske var det det faktum att jag vägt väskan 20 gånger men fortfarande var säker på övervikt, eller att jag ställde mej i fel kö för incheckning eller så var jag bara oerhört nervös över att något i min plan skulle gå åt pipan.
 
Det var egentligen inget som gick åt pipan så jag vet faktistk inte vad jag var så orolig för. Jag har rest utomlands hur många gånger som helst så jag vet hur det fungerar och jag är inte flygrädd. Men men..
Jag kom fram till Skavsta i tid, fick ut min väska och allt gick som smort.. tills jag satt på flygbussen. Mamma skulle plocka upp mej i Stockholm och jag skulle sms:a vilken tid men när jag försökte göra det ville mitt spanska nummer inte alls skicka något. Som en tok försökte jag skicka sms och ringa i 20 minuter och sen började jag bli riktigt nervös. Tillslut frågade jag en kille bakom mej om jag fick låna hans telefon och det gick bra. Jag pustade ut och försökte sen sova en stund, det gick okej fram tills den gigantisk olyckan på motorvägen framkallade en flera mil lång kö och jag insåg att jag skulle bli duktigt försenad. Då blev jag nervös igen men som tur var fick jag låna telefonen igen och det löste sej relativt bra. Jag kom väldigt sent till Stockholm och fick snabbt som attan fixa ett svenskt nummer så jag kunde ringa Lea som hade hjälpt mej att ordna med överraskningen.
 
Väl i bilen och väl på väg hem till min pappas hus frågar mamma om jag har med mej nycklarna. Extremt fort inser jag att dom ligger kvar i Spanien och att pappa inte är hemma.
Shit nu är det klippt, tänkte jag.
Men som tur var fanns pappa i närheten så vi fick åka och hämta hans nycklar.
 
Jag kom hem, stressad, skakig, nervös, ganska utmattad och gående på någon överskottsenergi och började göra mej i ordning. Min batmantröja från Melba satt hur snyggt som helst och till den satte jag på mej min lackade kjol från H&M. Strumpbyxor, höga klackar, smink och hår sen var jag klar. Jag hade pratat med Lea i telefon och hon var som värsta raketen, vilket inte direkt gjorde mej lugnare.
 
Jag lämnade huset och åkte mot Slussen där jag skulle leverera min lilla överraskning till Pontus. När jag kom fram fick jag veta att jag kommit före dom andra, men det gjorde inget för jag behövde tid att fylla på läppstiftet, parfymen och andas ut lite. Det var knappt så jag hann med det förrän Lea ringde och sa att alla var på plats och att hon hade smitit ut. Hon kom och mötte mej och var fortfarande super uppe i varv och jag undrade verkligen hur Pontus inte hade kunnat fatta något vid det här laget. Lea var så uppspelt att hon inte ens kom ihåg vart dom satt sej när vi kom tillbaka. Först gick vi åt helt fel håll men lyckligtvis hade Leas kille sett till att Pontus skulle sitta med ryggen mot dörren.
 
Så vitt jag förstod blev han i alla fall riktigt överraskad och det var ju kul för det var det som var syftet. I 2 månader hade jag suttit med en flygbiljett och verkligen krigat för att inte försäga mej så det var ju verkligen kul att det fungerade.
 
Först satt vi ett gäng på 7 personer på en mysig bar vid Slussen. Senare avvek några och resten av oss åkte vidare till en nattklubb vid Medis.
 
Sen var det dags att åka hem och jag avslutade min kväll hos Pontus.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0